PowerUP: Takmičenje energetskih startapa po prvi put Srbiji

Srpski proizvodi budućnost svetske energetike

  • 0

U saradnji Startita i evropske kompanije InnoEnergy, po prvi put u Srbiji, 22. maja u Beogradu biće organizovano takmičenje PowerUp!

Na ovom događaju predstaviće se najuspešniji domaći startapi iz oblasti energetike, dok će najbolji imati mogućnost da u junu u Pragu, na centralno-evorpskom takmičenju, osvoji investicije od 30.000 do 150.000 evra. Na lokalnom takmičenju u Beogradu, biće predstavljeni proizvodi koji su u pravom smislu reči budućnost u oblasti čiste tehnologije i energetske efikasnosti.

Foto: Promo

Biće predstavljena online platforma koja omogućava potrošačima da zaključe ugovor za snabdevanje električnom energijom na najbrži i najsigurniji način, i to po najpovoljnijim cenama struje.

Foto: Promo

Takmičari će pokazati kako funkcioniše specijalna mobilna aplikacija čiji podaci pomažu pri uštedi i smanjenju troškova električne energije, kao i uređaj za balansiranje i upravljanje električnom potrošnjom u sistemima koje pokreće solarna energija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA