Gradonačelnik Vučević primio ambasadora Italije (FOTO)

Prilikom susreta u Svečanim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi gradonačelnik je istakao da je saradnja sa Modenom od izuzetne važnosti za Novi Sad, jer to je prvi grad sa kojim su uspostavljeni pobratimski odnosi

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ambasadora Italije u Srbiji Nj.E. Karla Lo Kašoa, i tom prilikom izrazio srdačnu dobrodošlicu.

Prilikom susreta u Svečanim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi gradonačelnik je istakao da je saradnja sa Modenom od izuzetne važnosti za Novi Sad, jer to je prvi grad sa kojim su uspostavljeni pobratimski odnosi.

On je rekao da dva grada kontinuirano realizuju zajedničke aktivnosti u kulturi, obrazovanju, sportu, ali i da uvek ima mogućnosti za nove poduhvate, posebno u oblasti privrede. Zvanični su ocenili da je učešće 20 italijanskih kompanija na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu od velikog značaja, i izrazili očekivanje da će to dati dobre poslovne rezultate.

Foto: novisad.rs

Gradonačelnik Vučević i ambasador Lo Kašo složili su se da je ekonomski razvoj neophodan uslov napretka u drugim vitalnim oblastima društva, i da je potrebno stalno unapređivati uslove za razvoj biznisa, kao i mere kojima se taj proces podstiče.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA