≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (17. maj 2018. godine): Sunčano sa slabim vetrom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 3

U Beograda do kraja dana pretežno sunčano sa slabim vetrom. Sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 25°C.

U ovom srpskom selu kao da je pao sneg usred maja: Tuklo je pola sata, narod ne pamti ovakav grad (VIDEO)

U Srbiji u petak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Sredinom dana u zapadnim, posle podne u centralnim, a u toku večeri i noći i na jugu Srbije biće promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i kratkotrajne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 7 do 13°C, maksimalna dnevna od 21 do 26°C.

U Beogradu će u petak biti sunčano i toplije. Krajem dana i tokom večeri biće promenljivo oblačno, a na širem području grada očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok će na severu biti suvo i uglavnom sunčano. U nedelju sunčano i toplo. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 22 do 28°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura biće od 23 do 29°C.

U Beogradu u subotu promenljivo oblačno, a na širem području grada biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. U nedelju sunčano i toplo. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25 do 27°C.

Oni koji putuju ka evropskim zemljama, u petak će biti oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom na severozapadu Evrope i ponegde na Balkanskom poluostrvu. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti na britanskim ostrvima i na zapadu Skandinavije sa temperaturom oko 15°C, najtolije na jugoistoku Balkana sa temperaturom do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

VIDEO Pogledajte šta je nevreme uradilo u Vršcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin

    17. maj 2018 | 18:28

    Kome je jos do vremenske prognoze pored ovakve voditeljke

  • Mihajlo

    17. maj 2018 | 20:50

    Predivan glas!! Odmor za usi! A za oci stas i lepota!

  • Deki

    18. maj 2018 | 10:21

    Sari nešto ozbiljnije dajte. Prevazišla je ona vremensku prognozu, ima ona kapaciteta za ozbiljnije stvari. Jeste mlada, ali može ona to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA