Karambol u Nišu: Vozaču dostavnog vozila pozlilo, pa udario u "mazdu", a žena za volanom pala u nesvest (FOTO SA LICA MESTA)

Oboje su završili kod lekara

  • 1

Dve osobe u Kliničkom centru, od kojih nijedna nije nije teže povređena – epilog su jutrošnje saobraćajne nezgode koja se dogodila oko osam sati u Nišu, na raskrsnici Bulevara Medijana i Knjaževačke ulice.

Neće oduzimati dozvolu zbog prekoračenja: Još jedna važna promena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja (SPISAK NOVIH KAZNI)

Udes je izazvalo dostavno vozilo beogradske firme „Vamal grupa“ koje je, krećući se iz pravca Bulevara Medijana, udarilo u „mazdu“ niških tablica, a zatim u saobraćajni znak na razdelnom ostrvu između dve saobraćajne trake.

Vozilo beogradskih tablica izazvalo karambol Foto: Telegraf

Vozača kome je najverovatnije pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom, Hitna pomoć odvezla je u nišku bolnicu, ali je tamo prebačena i jedna žena koja se nalazila u „mazdi“ jer je od stresa pala u nesvest.

Oba vozača upućena su lekaru Foto: Telegraf

U Hitnoj pomoći saopšteno je da su intervenisali sa dve ekipe te da su dve osobe prebačene u Urgentni centar. U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da su i muškarac i žena trenutno na dijagnostici.

Policija obavlja uviđaj na mestu nesreće. Saobraćaj se nesmetano odvija.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA