Jedinstven slučaj u svetu: Leskovčani imaju most, ali se na njega penju merdevinama (FOTO)

Čak i hranu i vodu prenose preko kanapa i merdevina

  • 15

Meštani sela Donje Krajince pored Leskovca već 15 godina imaju problem sa mostom. Ali, za ovakav problem stvarno nikad niste čuli. Naime, iako imaju most preko Južne Morave, preko njega prelaze merdevinama.

Hrana, voda, đubrivo, oprema, sve ide preko kanapa i merdevina. Prenosili su i košnice. Najteže je ljudima sa stokom čije farme ne mogu da se presele na drugu obalu.

O visećem mostu na Moravi niko ne brine, a on ponosno opstaje već 6 decenija: Najveća smrt za njega ga bukvalno kida (FOTO)

Iz opštine su saopštili da ove godine nije predviđeno da se grade pristupne saobraćajnice, tako da ne postoji ni rok za završetak.

Ovim merdevinama meštani se penju na most/ Foto: Telegraf

Ovog proleća prvi put se desilo da meštani nisu zasejali pšenicu i kukuruz jer, iako traktor stiže do mosta, preneti sve na drugu stranu, kažu, bila bi suluda ideja.

Propale su ogromne površine. A meštani upozoravaju da se nešto mora rešiti.

Sve moraju da prenose uz pomoć kanapa i merdevina/ Foto: Telegraf

VIDEO: Ovakvo prevozno sredstvo se još nije pojavilo na Gazeli

(Telegraf.rs/Exploziv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obećanje

    22. maj 2018 | 23:36

    Obećali su im most i to su dobili ali im nisu obećali i da će moći da prelaze preko njega. Šta tu sad nije jasno ????? Hahahahahahah....

  • Рашо

    23. maj 2018 | 00:06

    Можда нема у свет али у Србији ових случајева има на претек и то нарочито уз ауто пут где су некад започели па део и урадили по једној замисли а потом, вероватно, неки нови "управљачи" одлучили да буде другачије. Ових "споменика" глупости има заиста много! Савет мештанима, почните полако да насипате земљу и направите прилаз сами.

  • Milan

    23. maj 2018 | 03:01

    Tako je objavite i ovakve vesti a ne sve je sjajno i bajno...zovu telebiziju za otvaranje septicke jame a ljudi planinare na mostu...ko je na vlasti u Leskovcu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA