≫ 

Kraj drame u Smederevu: Pacijent hteo da skoči sa prozora bolnice

Muškarac je na prozoru najpre stajao na klimi, a potom je seo

  • 3

Muškarac (43), inače pacijent hirurgije Opšte bolnice u Smederevu stojao je na prozoru i pretio da će da skoči. Posle jednočasovne drame odustao je od namere da skoči sa drugog sprata Odeljenja hirurgije Opšte bolnice Sveti Luka.

Očuh silovao devojčicu, pretio da će je ubiti ako progovori: Još jedan slučaj užasnog zlostavljanja u Smederevu

On je ovu odluku doneo nakon telefonskog razgovora sa suprugom. Niko, međutim, ne zna koji su motivi naterali ovog čoveka da zapreti samoubistvom.

- Trebalo je danas da bude operisan, reč je o rutinskoj operaciji koja je, međutim, odložena. Ponašao se najnormalnije. Nije imao primedbe na odlaganje operacije. Pacijenti iz sobe svedoče da je iz čista mira otvorio prozor i izašao na sims - kaže dežurna doktorka sa Hirurgije.

Muškarac je na prozoru najpre stajao na klimi, a potom je seo, a policajcima je rekao da će, ukoliko uđu u sobu, skočiti. U sobi sa njim bio je još jedan pacijent.

Nakon što je pristao da siđe s prozora, primio je terapiju, i zatražio razgovor sa psihijatrom, rekao nam je direkotr bolnice dr Nenad Đorđević koji je bio na licu mesta.

Policija je i dalje na odeljenju.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    23. maj 2018 | 21:08

    Ko hoce da se razboli pravac u zdravstveni centar smederevo

  • Aaa

    23. maj 2018 | 22:03

    Haha... da je hteo da skoci to bi i ucinio. Samo je hteo da skrene paznju

  • Svetlana

    23. maj 2018 | 21:34

    I sta je sada dobio? Pa normalno je da se operacija odlozi! To je svakodnevna pojava i na KCS. Nikada se ne zna da li ce neki hitan pacijent da se pojavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA