≫ 

Šok snimak iz Vrbasa: Dečak sa bandere visoke pet metara hteo da skače u vodu, pa pao na beton (VIDEO)

Posle njihanja, on pada na beton sa nekoliko metara visine, a zatim se čuju jauci

  • 31

Tinejdžer iz Vrbasa teško je povređen kada je pao sa bandere sa koje je hteo da skače u Veliki bački kanal u tom gradu. Snimak ovog incidenta koji se pojavio na mreži Fejsbuk brzo se proširio društvenim mrežama.

Od oaze panonske ravnice, do najzagađenije vode u Evropi: Neizvesna sudbina Velikog bačkog kanala (VIDEO)

Na njemu se vidi maloletni mladić koji visi sa bandere i ljulja se, ne bi li došao u poziciju da se odbaci do vode i skoči, dok ga drugovi, koji su događaj i snimali, ohrabruju da to uradi. Posle njihanja, on pada na beton sa nekoliko metara visine, a zatim se čuju jauci.

U opisu snimka stoji da se sve odigralo u četvrtak u Vrbasu, dok u komentarima ispod videa pišu da se radi o šesnaestogodišnjaku koji je zadobio prelome butne kosti, rebara i kičme, a da je smešten na intezivnu negu.

Kako "Informer" saznaje, mesto gde sve odigralo prevodnica je za brodove u tom gradu.

Inače, penjanje na bandere i vežbanje na istim, postali su "popularan" trend na Internetu koji je, nažalost, došao i kod nas.

Pogledajte kako je došlo do nesreće:

Drugi snimci sa Interneta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srba

    2. jun 2018 | 10:04

    Uspeo je da skoci ....da se unakazi za ceo zivot.Napaljen od ''laznih drugara kao zelja da bude na youtub-u vidjen kao heroj....zavrsio se jedan mladi zivot ne razmisljajuci o posledicama i riziku,

  • Cika Velja

    2. jun 2018 | 09:49

    I tako od zdravog i pravog momka osta invalid?!

  • Ivan

    2. jun 2018 | 11:33

    Volim. Sto sam odrastao u 90-tim imao sam pravo detinjstvo voleli smo loptu vise od icega pa i onu tigrovu sto skace ko luda i kada ode pod auto mi smo se penjali na drvo max 2 emtea i to je bio dozivljaj voznja biciklama po ceo dan play station 1 igraonice,luna park... a ovo danas nije detinjstvo vec rijaliti debilizam teski!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA