Omiljeni deda Cvija preminuo pod čudnim okolnostima: Kada je pronađen, imao je podlive po telu. Nije se probudio iz kome (FOTO)

Deka je pronađen 1. maja na izlazu iz grada, u vrlo lošem stanju

  • 0

Kikinđanin Cvijo Savić (75), koji je 1. maja pronađen na atarskom putu Kikinda-Rusko Selo preminuo je u Opštoj bolnici u Kikindi. Kako kaže za Telegraf.rs, David Savić, rođak preminulog Cvije, ostali su uskraćeni za odgovor šta se dogodilo sa Cvijom kobnog dana kada je pronađen na njivi, nedaleko od grada.

- Nažalost, naš voljeni Cvijo se nije probudio iz kome. Kada smo ga pronašli 1. maja uveče na obodu grada bio je u lošem stanju, sa podlivima na telu. Do danas ne znamo šta se dogodilo tačno, ceo slučaj se istražuje, a mi želimo pravu istinu - rekao je David.

Preminuo najvoljeniji beskućnik Đorđe: Od 9. godine njegov život je bio patnja, jutros je sa samo 30 napustio ovaj svet (FOTO)

Podsetimo, Cvijo Savić, pronađen je 1. maja uveče, na izlazu iz grada, nakon što je porodica prijavila njegov nestanak. Toga dana, Cvijo se uputio ka Šumicama, izletištu u Kikindi kako bi proveo praznik, ali pošto se već do kasno u noć nije vraćao, porodica je posumnjala da se nešto dogodilo.

Foto: Privatna arhiva

- Pronašli su ga na atarskom putu. Nije moguće da je čovek u invalidskim kolicima stigao čak do tamo, uostalom šta bi tražio tamo, to je potpuno na drugoj strani grada. Uvereni smo da Cvijo nije svojevoljno otišao u tom pravcu. Kolica su pronađena nedaleko od njega. Da ga je neko autom uradio, stao bi pa bi pomogao jadnom čoveku. Cvijo nije uspeo da nam kaže šta se dogodilo ,ali mi ne odustajemo od istine - kaže nam rođak David.

- Cvijo Savić (75), trebalo je 15. jula da proslavi 76.godina. Bio je u dobrom zdravstvenom stanju - ističe blizak rođak.

Ceo slučaj je pod istragom, a porodica sumnja da se deda Cvija sam uputio ka tom delu grada, jer nije bilo nikakvog razloga da krene u tom pravcu.

(D.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA