≫ 

Današnja vremenska prognoza (06. jun 2018. godine): Toplo i sparno, moguća kiša (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa sunčanim intervalima, a ponegde povremeno i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uz mogućnost i grmljavinskih oluja sa gradom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 26 do 32°C.

U Beogradu u sredu sunčano i veomna toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 31°C.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 27 do 31°C.

U petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura biće ponegde i do 34°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar.

Očekuje nas sunčano i toplo vreme Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje svežije sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura od 22°C na severozapadu do 30°C na jugoistoku Srbije.

U nedelju na severu sunčano, u ostalim predelima promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura biće do 29°C.

U petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura do 32°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na severozaapdni. U nedelju ponovo toplije.

Iznad većeg dela Evrope pretežno sunčano, ponegde će biti sa kišom. Najtoplije je u Atini sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 34 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA