≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (6. jun 2018. godine): I dalje toplo, sa mogućim pljuskovima uveče (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Beogradu je trenutno 31 C. Do kraja dana zadržaće se toplo vreme. U toku večeri, maksimalna temperatura ići će preko 20. podeljka. Duvaće slab do umeren vetar.

U ostalim delovima Srbije biće promenjivo oblačno, toplo i sparno, a ponegde nestabilno sa obilnijom kišom i pljuskovima. U jugozapadnim delovima malo svežije u odnosu na ostatak Srbije.

Sutra nas očekuje promenljivo oblačno vreme, ponegde sa lokalnim pluskovima i grmljavinom. U Beogradu će biti sunčano i toplo. Na širem području grada moguće je promenljivo naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura kretaće se od 25. do 31. podeljka.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Srbiji u petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura biće od 30 do 35°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području jak.

Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje malo svežije sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će na jugu i jugoistoku pre podne biti sunčano.

Vetar u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura od 26°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije. U nedelju promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura do 33°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu i u nedelju očekuje malo svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

Maksimalna temperatura do 30°C. Početkom sledeće sedmice biće sunčano i ponovo tropski toplo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. jun 2018 | 18:58

    Super je ova vremenska prognoza...Pozdrav za najlepšu voditeljku...😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA