Vremenska prognoza do kraja dana (8. jun 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, uz umereni vetar (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurskaŠpanija i Egipat.

U Beogradu popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 20° C, maksimalna dnevna 34° C.

Sutra prepodne pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 22° C, maksimalna dnevna 31° C.

U nedelju sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 31° C.

U ponedeljak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 32° C.

U utorak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 21° C, maksimalna dnevna 35° C.

U sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 20° C, maksimalna dnevna 33° C.

U Srbiji u subotu nakon uglavnom suvog jutra sa sunčanim intrevalima, tokom dana jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura od 15 do 23°C, maksimalna dnevna od 25 do 31°C.

U Beogradu u subotu nakon uglavnom suvog jutra sa sunčanim intrevalima, tokom dana jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura 22°C, maksimalna dnevna 30°C.

Iznad većeg dela Evrope u subotu promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Najhladnije biće u Rusiji i u Portugaliji sa temperaturom od 15 do 20°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 32°C.

Na Balkanskom poluostrvu u subotu jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 23°C na severozapadu i zapadu poluostrva i u oblasti Jadrana do 32°C u jugoistočnim i u centralnim predelima poluostrva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA