≫ 

Prodaju vizitku Arkanove poslastičarnice, a ovo je cena: Hvalio se da ima najbolji sladoled u gradu, a jednom su mu i pukle pantalone od slatkiša

U poslastičarnici na uglu Sokobanjske i Ljutice Bogdana okupljali su se "žestoki momci"

  • 1

Vizit-karta iz poslastičarnice "Ari", koja je bila u vlasništvu Željka Ražatovića Arkana, našla se u ponudi jedne onlajn prodavnice, gde je zainteresovani kupac mogu pazariti za 1.500 dinara.

Hoćeš da te operišem heklerom? Kako je Arkan devedesetih plašio fudbalere Zvezde!

Ova poslastičarnica bila je jedan od prvih legalnih poslovnih poteza Željka Ražnatovića. Radila je u prizemlju vile na uglu ulica Sokobanjske i Ljutice Bogdana. Što zbog italijanskih slatkiša, što zbog drugih okolnosti, poslastičarnica je bila poznata daleko izvan Beograda, a Arkan je voleo da o sebi govori kao o poslastičaru. Svuda se hvalio kako prodaje najbolji sladoled u gradu. Zato je čak i dao da se izradi vizitkarta u kojoj se prestavlja kao vlasnik prodavnice slatkiša, koje je okolo delio.

Predstavljao se kao poslastičar Foto: Privatna arhiva

Dok je Arkan bio živ, beogradski "žestoki momci" neretko su se okupljali u ovom lokalu, saznalo se kasnije.

UGOJIO SE OD SLATKIŠA, PANTALONE MU PUKLE PRED CELIM STADIONOM

Na meniju poslastičarnice postojao je "Žabin specijalitet": švarcvald torta i tri kugle sladoleda - punč, čokolada i jedan voćni. Arkan je kazao Nebojši Tubiću Žapcu da je često tu kombinaciju toliko često jeo da mu je u jednom trenu vaga pokazivala 120 kilograma.

Tubić je za medije kasnije ispričao da je ljubav prema slatkišima Ražnatovića jednom dovela u nezgodnu situaciju i to pred punim stadionom.

Naime, FK Obilić je izvojevao važnu pobedu.

- Arkan je utrčao na teren da s fudbalerima proslavi , ali mnogo je voleo kolače i prilično se ugojio. Kako je trčao, sapleo se, pao, pa su mu pukle pantalone na du*etu. Na stadionu je nastao muk. Svima je bilo smešno, ali niko nije smeo da se smeje. Ja sam prasnuo u smeh, kao i Mića, direktor stadiona Crvene zvezde. Nikad mi to nije zamerio - rekao je Nebojša Tubić Žabac.

VIDEO: Veljko Ražnatović nokautirao Hrvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretok

    10. jun 2018 | 23:13

    Specijalitet poslasticarnice su bili H ekleri sa cokoladom , ha..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA