≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (19. jun 2018. godine): Toplo i nestabilno, kiša u celoj zemlji (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u utorak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana i poslepodne biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. U toku večeri razvedravanje. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 22°C na jugu i zapadu do 30°C na severu Srbije.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova i za grmljavinske oluje. U toku večeri razvedravanje. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 28°C.

SRBIJA NAREDNIH DANA

U sredu i četvrtak u Srbiji sunčano i toplo. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 28 do 32°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, a temperatura će biti u padu. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U sredu i četvrtak u Beogradu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 31°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, a temperatura će biti u padu. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

EVROPA NAREDNIH DANA

Iznad većeg dela Evrope u utorak biće suvo, dok se na severu i jugoistoku Evrope očekuje promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom, a na Balkanskom poluostrvu sa grmljavinskim olujama. U Skandinaviji biće najsvežije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije u Rimu sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 33 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA