≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (21. jun 2018. godine): Umereno oblačno i toplo, ponegde sa pljuskovima (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji do kraja dana umereno oblačno i toplo, tek ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, dok će u košavskom području biti pojačan. Maksimalna temperatura od 27 do 32°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije, temperatura od 22 do 25°C.

U Beogradu do kraja dana umereno oblačno i toplo. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan jugoistočni veta. Maksimalna temperatura 28°C.

U Srbiji u petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, koji će pri prolazu hladnog fronta ponegde biti i olujne jačine, a tada će biti uslova i za prolazne grmljavinske nepogode. Jutarnja temperatura od 16 do 22°C, dok će maksimalna dnevna biti oko podneva i kretaće se od 21°C na severozapadu do 27°C na jugoistoku Srbije. Posle podne i uveče temperature u padu i za više od 10 stepeni. U toku večri i noći sa severa se očekuje razvedravanje.

U Beogradu u petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom, koji će pri prolazu hladnog fronta ponegde biti i olujne jačine. Jutarnja temperatura 20°C, dok će maksimalna dnevna biti oko podneva i biće 23°C. Posle podne i uveče temperature u padu i za više od 10 stepeni. U toku večri i noći očekuje se razvedravanje.

U petak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Evrope, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti u Skandinaviji sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije u Španiji sa temperaturom na jugu ove zemlje i do 40°C.

Na Balkanskom poluostrvu u petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i jakim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura od 18°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku poluostrva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    21. jun 2018 | 20:57

    Bravo! Ovako treba da izgleda svaka naša voditeljka. Kulturna, odmerena i nasmejana. Divno za gledati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA