≫ 

Osoblje Krstajićevog restorana u Kikindi ima jaku poruku za svog gazdu uoči važnog meča sa Švajcarskom (FOTO) (VIDEO)

Pred odlučujući meč srpskih Orlova sa Švajcarskom, atmosfera se “zakuvava” i u samom srcu Kikinde

  • 2

Večerašnja utakmica srpskih reprezentativaca u duelu sa Švajcarcima sa nestrpljenjem biće propraćena i u Kikindi, gradu za koji je poslovno, a i emotivno vezan selektor Mladen Krstajić.

Ovih 11 Orlova napadaju Švajcarsku i 1/8 finala SP: Krstajić jednom rečenicom objasnio taktiku Srbije!

Osoblje restorana spremno da navija za "orlove" Foto: Dragana Starčević

Pred odlučujući meč srpskih Orlova, atmosfera se “zakuvava” i u Krstajićevom restoranu u samom srcu Kikinde. Navijači zaposleni u restoranu radne uniforme zamenili su dresovima, kao znak podrške našem selektoru i njegovom timu,a kako kažu za portal “Telegraf.rs” boljeg gazdu ne mogu ni da zamisle.

VIDEO: Navijači Srbije luduju sa novinarkom u Rusiji

- Večeras očekujemo veliki broj gostiju, ukoliko nas vreme posluži utakmicu ćemo pratiti na otvorenoj terasi. Sve je spremno za veliki duel sa Švajcarskom,a mi svim srcem navijamo za našu reprezentaciju.

Jedan Nemac u Kikindi će navijati za Krstajićev tim Foto: Dragana Starčević

Restoran s hotelom, otvoren je pre nekoliko godina u strogom centru Kikinde. Omiljeno je mesto Kikinđana, stranih turista, sportskih radnika, a i mnogih ljudi iz poslovnog sveta koji ovaj restoran rado posećuju. Za stolom smo susreli i Jurgena Gockela iz Nemačke, koji je upoznat sa Krstajićevom karijerom:

VIDEO: Žene fudbalera, dve sestre, navijaju i za Srbiju i za Švajcarsku

- Srbija ima jak tim, uz Krstajića još jači. Rado posećujem Kikindu, trenutno sam ovde zbog poslovnih obaveza. Nemačka je moj tim, ali večeras navijam za Srbiju - rekao je Jurgen.

Vaterpolista Aleksandar Pešterić navijaće iz omiljenog lokala Foto: Dragana Starčević

Aleksandar Pešterić, vaterpolista iz Kikinde koji trenutno igra u Francuskoj, večerašnju utakmicu pratiće iz omiljenog lokala:

- Očekujem da ćemo dobiti meč sa Švajcerskom jer smo dobro startovali turnir.Verujem da ćemo doći do četvrt finala.Kako igraju druge reprezentacije, mislim da će Srbija biti iznenađenja. Svi smo uz našeg selektora koji vrlo često dolazi u Kikindu.

VIDEO: Navijači Srbije u Kaljinjingradu poslali poruku Švajcarcima

Da je naš selektor emotivno vezan za ovaj grad, potvrdio je i u intervjuu kada smo pričali o njegovim počecima , karijeri, Kikindi, i šta ga vezuje za Banat:

- Ceo život sam putovao, pakovao kofere, selio se. Bilo je teško, došli smo početkom devedesetih godina iz Zenice, sestre na jednu stranu, roditelji na drugu, a ja sam spletom životnih okolnosti u Kikindu kod jedne od sestara i tu je sve i počelo. Zato sam vezan za ovo područje, Đalu odakle mi je supruga i Bijeljinu gde su roditelji došli – ispričao nam je selektor tokom jednog susreta.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Njegov fudbalski uspon započeo je u OFK Kikinda, da bi karijeru kasnije nastavio u Partizanu, Verederu i Šalkeu. Kikinda je večeras svim srcem uz nekadašnjeg reprezentativca, prvotimca i fudbalskog asa koji rado i pri svakom susretu ističe da mu je Kikinda jedan od omiljenih gradova, draga uspomena gde je ustvari i započeta njegova fudbalska karijera.

VIDEO: Pogledajte šta su srpski navijali spremili u Kalinjingradu

VIDEO: Mladi navijač Srbije pred let za Kalinjingrad od uzbuđenja ostao bez reči

(Dragana Ivanić, Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks

    22. jun 2018 | 18:26

    Čim prvi put dodjem u Kikindu posjetiću taj restoran.Vlasniku zelim mnogo uspjeha i da bude još dugo vremena trener reprezentacije. Makar jos 13 godina

  • Miki Barca

    22. jun 2018 | 17:59

    Mnogo lep restoran,prijatna atmosfera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA