Vedrana je otišla na moto skup u devetom mesecu trudnoće: Beba Nenad je odlučio da iznenadi mamu 15 dana ranije (VIDEO)

Njoj je termin bio tek 2. jula, ali je maleni Nenad požurio da na svet dođe ranije, pa je rođen u ćuprijskom porodilištu 16. juna

  • 0

Tradicionalni moto skup na obali Velike Morave kod Ćuprije održao se i ove godine, a veliki broj poštovalaca dvotočkaša okupio se da uživa u druženju i muzici. Ni Vedrana nije želela da propusti događaj, iako je bila u devetom mesecu trudnoće.

Raj za bajkere nije na nebu nego na jednom ostrvu (VIDEO)

- Moja ljubav prema motorima traje od malih nogu. Uvek sam se divila bajkerima i imam veliko poštovanje prema njima. Oduvek sam želela da postanem član našeg bajkerskog kluba, ko zna, možda mi se jednog dana to i  ostvari. I dok sam bila trudna sa prvom ćerkom Nađom, išla sam na moto skup, pa sam pošla i sada. Sve je bilo super, nisam imala nikakve simptome koji bi me naveli da ću se te večeri poroditi. Posle koncerta, čim sam stigla kući, pukao mi je vodenjak - ispričala je Vedrana za sajt media-ps.rs.

Mali Nenad će verovatno voleti motore kao i njegovi roditelji; Foto: Privatna arhiva /Vedrana B.

Njoj je termin bio tek 2. jula, ali je maleni Nenad požurio da na svet dođe ranije, pa je rođen u ćuprijskom porodilištu 16. juna.

Inače, Vedrana ima tešku životnu priču. Sa devet godina je završila u hraniteljskoj porodici, ali je imala sreće da živi sa predivnim ljudima koji su od nje napravili dobru i ostvarenu, porodičnu ženu kojoj je danas najvažnija porodica.

Članovi moto kluba "Iron Bridge" su za lepu vest čuli već sutradan, pa su odlučili da iznenade i obraduju Vedranu i Nenada i posete ih u porodilištu. Tom prilikom su im odneli i mali znak pažnje.

Najveće iznenadjenje je usledilo onda kada su Vedrani uručili majicu ovog kluba, a kako je izgledao simpatičan susret možete pogledati ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA