Sutrašnja vremenska prognoza (29. jun 2018. godine): Veoma oblačno sa povremenim pljuskovima (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina očekuje se posle podne i uveče, a ponegde se tada očekuju i grmljavinske oluje. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 20°C na istoku i jugoistoku do 26°C na krajnjem severu Srbije.

Slične vremenske prilike nas očekuju i u Beogradu, a više padavina očekuje se posle podne i uveče. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 23°C. Vlažnost vazduha iznosiće čak 96 odsto.

Na većem delu Balkanskog poluostrva sutra se očekuju padavine, a kišom će biti zahvaćen i severoistok Evrope. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti na istoku Balkanskog poluostrva i na severoistoku kontinenta sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije u Španiji sa temperaturom do 35°C.

Hladan talas koji je kod nas doneo prave jesenje temperature i količine padavina neuobičajene za jun, u Grčkoj je izazvao poplave. U pojedinim delovima Grčke bujice vode tekle su ulicama i plažama, a turisti iz nekoliko hotela i vila su evakuisani u druge smeštaje. Međutim, ove vremenske prilike polako prolaze i otopljenje se očekuje već u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA