≫ 

Srbija se pretvorila u more: U Futogu čovek pliva centrom, ali bukvalno! (VIDEO)

Dok su drugi stajali na ulazu radnje i gledali ga, on je zaplivao ulicom

  • 10

Da su Srbi poznati kao narod koji ume da se dovija na različite načine i da svakoj situaciji doskoči, pokazuje i video snimljen u Futogu. Današnje nevreme i velika količina kiše koja je pala nisu sprečili ovog čoveka da se snađe.

Beogradsko naselje iz pakla opet pod vodom, ljudi zarobljeni na svojim prozorima: A nevreme juri dalje ka ovim delovima Srbije (FOTO) (VIDEO)

Dok su drugi stajali na ulazima u radnje i gledali ga, on je zaplivao ulicom. Legao je na dušek i rešio da plivajući stigne tamo gde je krenuo. Mokar bi bio svakako, pa što se ne bi malo i zabavio. Da li mu je bilo hladno, e, to već ne znamo...

Količina padavina koja se sručila na grad na severu napravila je ozbiljne probleme vozačima, ali i prolaznicima. Na putevima su bukvalno bile reke, a automobili su bili potpuno pod vodom.

VIDEO: Obrenovac pod vodom, obilne kiše paralisale naselje

VIDEO: Pljuskovi potopili Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    29. jun 2018 | 21:38

    Pre 2 godine gardska uprava Novog sad a je izvrsila rekonstrukciju uprao pomenute ulice (gde se vidi covek kako pliva), sa 180 miliona dinara!!!!!!! G-din Gradonacelni je izjavio: `- U narednih 280 dana ćemo zamoliti žitelje Futoga, pre svega one koji žive u Ulici cara Lazara, da imaju strpljenja, jer će Grad Novi Sad i Zavod za izgradnju grada zajedno sa Elektrodistribucijom Novi Sad izvesti potpunu rekonstrukciju ove ključne ulice u Futogu. Očekujem da nakon tog roka Futog dobije pravi bulevar u punom kapacitetu. Zameniće se trotoari, kolovoz, mesta za autobuska stajališta, radiće se atmosferska kanalizacija, zamena vodovoda, a biće urađena i potpuno nova javna rasveta. Ovo je velika investicija u jednom prigradskom naselju na koju smo veoma ponosni, a njena vrednost bez PDV-a je oko 180 miliona dinara - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević` PITANJE: STA JE OVDE REKONSTRUISANO GOSPODINE GRADONACELNICE?

  • neki

    29. jun 2018 | 21:29

    bar nece agencija da ga zajebe za more

  • Dr

    29. jun 2018 | 20:58

    Ta voda je sada puna fekalija i bakterija, nije preporučljivo ovako se kupati u njoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA