≫ 

Počele velike gužve na svim saobraćajnicama: Najgore na graničnim prelazima, spremite živce za kolaps

Veći broj vozila očekujemo ka svim uobičajenim letnjim destinacijama

  • 3

U Srbiji se danas uoči vikenda i u jeku turističke sezone očekuje pojačan intezitet saobraćaja, prvo na auto-putevima, a zatim i na ostalim frekventnijim putevima I i II reda.

Veći broj vozila očekujemo ka svim uobičajenim letnjim destinacijama, turističkim mestima, planinama, jezerima, a posebno na onim glavnim putnim pravcima koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora, saopštio je AMS S.

Bitno upozorenje: Jako nevreme stiže večeras, u Beogradu uključen crveni meteoalarm, sazvana hitna sednica Štaba za vanredne situacije

Prema poslednjim informacijama, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, i na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz Srbije, danas je nešto više vozila i zadržavanja su od 30 do 60 minuta, saopstio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na ostalim putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Najavljena je ponovna promena vremena, koja sa sobom donosi kišu i mokre kolovoze, pa će sigurno u toku dana i to otežavati vožnju i činiti je napornijom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. jul 2018 | 11:11

    Kojih 30 minuta cekao 3 sata na ulaz u srbiju na horgosu

  • Saska

    6. jul 2018 | 11:13

    30 minuta? Mi smo cekali pre 6 dana na granicama 2 i po sata ukupno! Bila je ogromna guzva. Mogu sada tek da zamislim....

  • ?

    6. jul 2018 | 11:11

    Ko jos ima para za letovanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA