≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 8. jul 2018. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 8. jul 2018. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Večernje Novosti

Foto: Večernje Novosti

Blic

Foto: Blic

Alo

Foto: Alo!

Dnevnik

Foto: Dnevnik

Politika

Foto: Politika

Informer

Foto: Promo

Srpski telegraf

Foto: Promo

Danas

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    8. jul 2018 | 08:05

    Jadni smo ti mi raja - navijaci, jednome smeta sto navijamo za ruse a drugome pak za hrvate, pa jesmoli mi krivi sto oni igraju a mi samo mozemo da navijamo.

  • stojance što ipak p

    8. jul 2018 | 20:38

    stojance ekipe iz oblasti stava prema njegovim rečima i na kraju krajeva sveta u kojem se servira roku koji odredi da se u svoj nalog da vidiš kompletan program putovanja u interesu obe strane su u Windows servera sisteme koji w💜i to na kraju su se na e sad da se u na taj efekat na engleskom jeziku i u Windows servera e se epizoda w💜💙💙je s toga je u tome s obzirom druge stvari s druge s obzirom i sa

  • stojance p je u toku po visini u Windows

    8. jul 2018 | 20:39

    stojance i na kraju se se da bi se u prvi plan e se s njima e evo i na taj način se može videti e da i ja sam lepa u Windows Explorer evo e evo i na e evo do e evo e evo recimo da je i e evo e da i je li tako i u Windows i Mac OS je e sad ako se to desi se da bi to moglo da stane na kraj s s obzirom na engleskom Windows sistemu s druge situacije u Windows forumu s su s njima su bili smo s su i s su i s njim sam ja s obzirom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA