≫ 

Današnja vremenska prognoza (11. jul 2018. godine): Vratilo se leto, očekuje nas sunčano i toplo vreme (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 2

U Srbiji u sredu nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Posle podne na zapadu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti i tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C. U toku noći u Vojvodini naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u sredu sunačno i umereno toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

U Srbiji u četvrtak pretežno sunčano. U toku jutra i dela prepodneva pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Vojvodini, a posle podne i uveče samo u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije.

U petak sunčano i toplo. Posle podne i uveče na zapadu i jugozapadu očekuje se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. U subotu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 28 do 32°C.

U nedelju pre podne sunčano. Sredinom dana u zapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo, samo se u četvrtak tokom jutra očekuje promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura narednih dana do 30°C. U nedelju pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Iznad većeg dela Evrope danas promenljivo oblačno. U Berlinu, Beču i Budimpešti sa kišom. Najtoplije prestonice danas su Madrid i Atina, sa maksimalnom temperaturom do 33 °C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA