≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (14. jul 2018. godine): Prvi dan vikenda stvoren za uživanje - sunčano, a temperature ne prelaze 30 stepeni (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u subotu sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak. Minimalna temperatura od 14 do 19°C, maksimalna dnevna od 24 do 30°C.

U Srbiji u nedelju sunčano i umereno toplo. Posle podne na jugozapadu lokalni razvoj oblačnosti, ponegde i pljuskovi sa grmljavinom. U ponedeljak pre podne sunčano. Sredinom dana u zapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Maksimalna temperatura u nedelju i ponedeljak kretaće se uglavnom od 26 do 30°C. U utorak i sredu promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Nepostojeća saobraćajna signalizacija osvanula u ulici u Pančevu, a onda je usledila još gora prepravka (VIDEO)

U Beogradu u subotu sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 29°C. UV indeks iznosiće 8, pa Vam preporučujemo adekvatnu zaštitu protiv UV zračenja.

U Beogradu u nedelju sunčano i umereno toplo. U ponedeljak pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Maksimalna temperatura u nedelju i ponedeljak do 30°C. U utorak i sredu promenljivo oblačno i malo svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U subotu iznad većeg dela Evrope biće suvo, sunčano i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju u delovima severne, centralne i istočne Evrope. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na Balkanskom i Pirinejskom poluostrvu sa temperaturom do 35°C.

Na Balkanu u subotu sunčano i toplo. Na severozapadu promenljivo oblačno, ponegde lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26 do 34°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA