≫ 

Red pimplovanja red vremenske prognoze do kraja dana u kom se igra finale Svetskog prvenstva (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 4

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji do kraja dana sunčano i toplo. Sredinom dana u zapadnim, a posle podne i uveče u južnim i jugozapadnim predelima Srbije biće promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske oluje i nepogode. Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar, a na istoku Srbije jak. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C.

U Beogradu do kraja dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Maksimalna temperatura 30°C.

U Srbiji u ponedeljak sunčano i toplo. Sredinom dana i posle podne u južnim i zapadnim predelima Srbije očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, a na istoku Srbije tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C. U toku noći sa severozapada naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u utorak oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu za 5 do 7 stepeni, osim na severu Vojvodine gde će biti suvo i toplo sa sunčanim intervalima. U sredu sa severoistoka novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji u utorak oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom Foto: Telegraf

U četvrtak promenljivo oblačno, uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. U sredu i četvrtak duvaće jak severozapadni vetar. U petak i za vikend sunčano i toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C.

U Beogradu u utorak oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu za oko 7 stepeni. U sredu sa severoistoka novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak promenljivo oblačno, uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. U sredu i četvrtak duvaće jak severozapadni vetar. U petak i za vikend sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće oko 30°C.

Evropa sutra: vreme izrade: 15.07.2018.

U ponedeljak iznad većeg dela Evrope biće suvo, sunčano i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju u delovima centralne i istočne Evrope i ponegde na Balkanskom poluostrvu. Najhladnije biće u Poljskoj sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 35°C.

Na Balkanu u ponedeljak sunčano i toplo. Sredinom dana i posle podne u zapadnim predelima očekuje se razvoj oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26 do 35°C. U toku večeri i noći sa severozapada naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolecar

    15. jul 2018 | 17:49

    Bravoooo Noleee!! Sara morao je da pobedi zato sto nosis njegovu majcu! 🎾 SRBIJA

  • Ja

    15. jul 2018 | 17:10

    Sva sreća pa nije ništa rekla za fudbal prošli put kad nam je poželela sreću izgubili smo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA