≫ 

Hrvati jesu juče izgubili, ali su kod Srpkinja pobedili: Naše devojke izabrale najseksi frajera među komšijama, i on je - Srbin (FOTO)

I dok je muška publika pratila mečeve, ženski deo uživao je gledajući zgodne i lepe fudbalere

  • 37

Svetsko fudbalsko prvenstvo je završeno, a reprezentacija Hrvatske osvojila je 2. mesto. Srpkinje su imale priliku da poslednji put na Mundijalu uživaju u lepim i zgodnim fudbalerima, a pre tri dana devojke su imale tu šansu da u anketi izaberu najzgodnijeg. Najveći broj glasova dobio je Danijel Subašić.

Hrvatice izabrale svoje najzgodnije fudbalere: Ovo su misteri njihove reprezentacije, a najbolji frajer među komšijama se uskoro ženi (FOTO)

Rezultati ankete su pokazali da je pobedu kod naših devojaka odneo momak čije je poreklo srpsko.

Pre početka Svetskog prvenstva mali broj ljudi je verovao da Hrvatska može stići toliko daleko, ali to se ipak desilo - i svaka čast momcima!

I dok je muška publika pratila mečeve, ženski deo publike uživao je gledajući zgodne i lepe fudbalere. I tome je došao kraj, ali smo bar saznali ko je najzgodniji igrač od naših komšija.

Titulu mistera reprezentacije odneo je Danijel Subašić, koji je ujedno i heroj Hrvatske.

Danijel Subašić Foto: Tanjug/AP

Golman Vatrenih je maestralno branio na Mundijalu na putu do polufinala, naročito protiv Danske i Rusije u penal serijama.

Posebno se istakao protiv domaćina Mundijala, jer je igrao pod povredom dobar deo završnice, bolovi nisu popuštali ni kada se išlo na belu tačku.

Momak iz Zadra koji je nekada imao problema zbog srpskog porekla, sada je junak nacije, sa kojom se poistovetio i njegov otac Jovo Subašić.

Drugo mesto pripalo je Dejanu Lovrenu. Fudbaler Liverpula je 2016. godine imao velikih problema, jer ga je supruga Anita varala. Tabloid ''San'' je tada javio da je Lovrenova supruga bila u vezi sa izvesnim Darijom Torbićem i da Lovren nije išao na EP, jer je pokušao da spasi brak.

Dejan Lovren Foto: Tanjug/AP

Treće mesto je uzeo Vedran Ćorluk,  fudbaler koji je rođen u Derventi, a koji od 2012. godine živi u Moskvi gde igra za Lokomotiv.

Ćorluka, koji je visok 192 centimetra, godinama je u srećnoj vezi s pevačicom Frankom Batelić, a mladi par planira venčanje čim završi Svetsko prvenstvo.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka Foto: Instagram/frankaofficial_

Evo kako izgleda lista najzgodnijih fudbalskih fudbalera prema glasovima čitalaca:

Telegraf anketa Telegraf.rs

VIDEO Beograđanke su birale ko je najbolji frajer srpske reprezentacije: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA