Medved usred Panonske ravnice: Zverka snimljena na poljani, meštani u strahu (VIDEO)

Mnogi su se zapitali otkud velika životinja u njihovom kraju, jer je nema ni u šumam i planinama, gde se očekuje da bude

  • 2

Lovišta u nekim delovima Srbije ostaju pusta, ali snimak koji dolazi iz Jasenova ostavio je u šoku sve njegove meštane.

Na Fejsbuk stranici "Jasenovo Velika Jasenova" jedna žiteljka okačila je snimak velike mečke koja se nalazila u ataru ovog sela.

Mnogi su se zapitali otkud velika životinja u njihovom kraju, jer je nema ni u šumam i planinama, gde se očekuje da bude.

Meda Napa stigao u Švajcarsku specijalnom gondolom: Zlostavljan je celog života u Srbobranu, a sad je dobio luksuzni tretman (FOTO)

Stanovnici su se našalili da bi trebalo "organizovati džip safari i da je potrebna lovačka operma za dinosauruse".

- Nadam se da sad nećete organizovati lov na nju - napisala je jedna meštanka u nadi da će mečka ipak uspeti da se vrati stanovištu kom pripada i da neće biti na goloj njivi.

Drugi su, pak, komentarisali kako je na snimku "više od 100 kilograma čistog mesa", ali da lokalni lovci nemju hrabrosti za pohod na ovakav ulov.

Pogledajte video koji je zabeležen:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    19. jul 2018 | 07:59

    Да није побегла некоме?

  • dragan

    24. jul 2018 | 01:04

    Nadležni čekaju da medved nekoga rastrgne, pa da reaguju. Zver je zver, a čovek je čovek. Važniji nam je svaki građanin nego glupi i idotski zakoni koje su donele bu..le.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA