≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (21. jul 2018. godine): Sunčano i toplije tokom dana, uveče opet stiže kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u subotu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C. U toku večeri i noći na severu i severozapadu Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na području Vojvodine, gde se očekuju i lokalne grmljavinske oluje.

U Beogradu u subotu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u nedelju sunčano i tropski toplo. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode sa gradom, olujnim vetrom i bolnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C, krajem dana u padu. U ponedeljak oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će na jugu i dalje biti toplo. Ponegde se očekuju grmljavinske oluje i obilni pljuskovi. Maksimalna temperatura od 22°C na severu do 30°C na jugu. U utorak i sredu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u nedelju sunčano i tropski toplo. Posle podne povećanje oblačnosti, a krajem dana i tokom večeri jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura 33°C, krajem dana u padu. U ponedeljak oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za obilne pljuskove. Maksimalna temperatura do 23°C. U utorak i sredu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U subotu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severoistočnim i istočnim predelima Evrope. Najsvežije sa temperaturom oko 20°C biće u Norveškoj. U ostalim predelima biće sunčano, a na jugu i jugozapadu Balkanskog poluostrva i tropski toplo sa temperaturom do 36°C.

Na Balkanskom poluostrvu u subotu sunčano i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se severozapadu Balkana. Maksimalna temperatura od 27 do 36°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA