U ovom Domu zdravlja je zabranjeno da dolazite oskudno obučeni, a oni su nam na to ukazali iglom i greškama (FOTO)

Na vidno mesto okačeno je obaveštenje šta se očekuje da ne nosite ako ulazite u tu ustanovu. Međutim, ima nekoliko propusta

  • 40

Sve javne ustanove imaju pravila oblačenja, koja očekuju da se poštuju. U sudove, domove zdravlja, zgrade opština traži se da uđete pristojno odeveni. Znači bez prekratkih suknjica, šortseva, majicama na bretele, papučama i japankama, jednom rečju ne onako kao to biste bili obučeni da ste kod kuće.

VELIKE PROMENE U POLICIJSKOM BONTONU! Nema više minića, tetovaža, nakita i šiški, a brkove farbajte samo u prirodnu boju

Tako su i iz uprave Doma zdravlja u Ljigu objasnili i na vidnom mestu okačili šta se očekuje da ne nosite ako ulazite u tu ustanovu. Zapravo, reč je o zabrani, a ne o preporuci.

Nadamo se samo da nisu isključivi, pa da one kojima je pomoć hitno potrebna ne izbacuju napolje, jer su došli u majicama ili papučama.

Kad smo malo bolje pogledali njihovo obaveštenje primetili smo da je, u nedostatku adekvatnijeg pomagala, recimo, lepljive trake ili špenadli, papir zakačen iglom koja se stavlja na špric! A i šorts je stvarno komlikovana reč, pa je ispisana pogrešno.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена

    28. jul 2018 | 09:37

    Јесте, а сестре долазе као да су кренуле на снимање порно филма...

  • bree bree bree bree bree bree!!!

    28. jul 2018 | 09:28

    Može li u dimijama,sa feredžom,u zimskim kaputima i čizmama? Da li su i rukavice obavezne? Kape i marame se podrazumevaju?!? Joooooj kakvim se glupostima bavimo!!!!!!!!!

  • Lekar

    28. jul 2018 | 09:56

    Najpre kao lekar ne odobravam, jos nam samo fali da nam padate u nesvest u cekaonicama. Ali, sa druge strane ...krenes u policiju na 40+ stepeni da registrujes auto,ne moze u bermudama,klime ni za lek...ako moze kod doktora,zasto ne moze kod ovih sa 3mesecnim kursevima???? By the way, vise nam smeta nehigijena nego kratka odeca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA