≫ 

Užas u Grdeličkoj klisuri: Više od 20 povređenih u sudaru autobusa i dva automobila, stvorene kilometarske kolone (VIDEO)

Iz policije su oko 17 časova potvrdili da je uviđaj u toku, kao i da su svi povređeni zbrinuti u bolnici u Leskovcu

  • 4

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16 sati na magistralnom putu Vranje - Leskovac ima više povređenih, jer su prema informacijama sa lica mesta četiri vozila hitne pomoći došla na mesto nesreće.

Do nesreće je došlo nedaleko od Predejana kada su se sudarili autobus i dva putnička vozila, stranih registarskih oznaka. Od siline udarca autobus se prevrnuo.

Policajci jurili dilera i pokušali da ga zaustave, a on je udario u njihov auto: Bacio je heroin i počeo da beži, droga se rasula po Mostu na Adi (FOTO)

Iz Hitne pomoći u Vladičinom Hanu su potvrdili da je jedna njihova ekipa sa dvoje lekara, još uvek na mestu nesreće, ali da nemaju informacije o stanju povređenih.

Saobraćaj nije u prekidu, već se propušta naizmenično, pa su stvorene kilometarske kolone vozila kroz Grdeličku klisuru u oba pravca. Iz policije su oko 17 sati potvrdili da je uviđaj u toku, kao i da su svi povređeni zbrinuti u bolnici u Leskovcu.

U autobusu su bili meštani Šida i okoline, koji su se vraćali iz Makedonije.

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    31. jul 2018 | 18:39

    Uvek stoka postoji koja ne postuje saobracaj preticu na punoj liniji sad sam isao za italiju sve zona od 50-70km i svi voze po propisu bez preticanja i stignu gde su posli

  • Miloske srbija

    31. jul 2018 | 18:35

    Pa ne znam ko je kriv,da ne sudimo unapred,ja mogu iz mog ugla reci da autobusi jurcaju kroz grdelicku,ogranicenje je 60-80 zavisi gde oni i preko 80 voze i to nocu

  • Maki

    31. jul 2018 | 18:09

    Dajte vec jednom neka se sredi to stanje u Grdelickoj klisuri,svake godine isti problemi. Postavite patrole policije,uraditte sta znate da se smanje ti udesi. Pre desetak dana sam se vracao sa odmora preko G. Klisure,katastrofa koliko obilaze,preticu na punoj liniji,svii negde kao zure

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA