Na jednom izlazu iz Srbije se čeka dva sata, na drugim graničnim prelazima je malo blaža situacija: Pakao se očekuje ubrzo

Saobraćaj je pojačanog inteziteta i neophodno je više strpljenja i tolerancije u vožnji

  • 1

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Horgošu na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko sat vremena, dok se na izlazu čeka oko dva sata.

Na ostalim frekventnim prelazima Batrovci, Gradina, Preševo i Gostun zadržavanja su trenutno do 30 minuta sa tendencijom porasta u narednim satima, saopštio je AMS S.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

U jeku je sezona godišnjih odmora, a obzirom, da se naša zemlja nalazi na putu između zapada i istoka, pojačanom saobraćaju doprinosi veliki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju.

Osetno je pojačan intezitet i na putevima I reda koji vode ka Crnoj Gori.

Usporena vožnja zbog radova, kao i ne predviđenih zastoja karakteristična je baš za ove dane, kada je saobraćaj pojačanog inteziteta zbog čega je neophodno više strpljenja i tolerancije u vožnji.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lorena

    3. avgust 2018 | 08:56

    Lepo bi bilo kad bi cekali samo sat vremena na ulazu u srbiju. Od 5 ujutru cekamo a sad su skoro 9 sati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA