≫ 

Podelio je srpske turiste koji letuju u Grčkoj na 5 grupa, predstavio njihove glavne mane i tada je počela masovna svađa

Srbin napravio neverovatno poređenje najvažnijih grčkih letovališta

  • 18

Grčka je svake godine hit destinacija za turiste iz Srbije - bilo da su "paradajz", bilo "ol inkluziv", Srbi masovno hrle na Egejsko i Jonsko more, te od ovih mesta prave prave male srpske kolonije. Jedan Nišlija izanalizirao je komentare srpskih turista i zaključio da se oni vezuju ne samo za Grčku, već i mesto na kojem letuju u njoj.

Šta sve ne treba da radite kada odete u Grčku na letovanje? Postoji jedan gest rukom koji je mnogo gori od srednjeg prsta (VIDEO)

Telegraf.rs

Njegov post, baziran na slobodnoj proceni komentara turista i sopstvenom osećaju za humor zapalio je internet. Komentari su uglavnom pozitivni, dok ima i onih koji mu, ipak, malo zameraju. Ali jedno je sigurno - mnogi su se pronašli i ušli u pravu malu raspravu oko omiljenog letovališta.

Foto: Milena Đorđević

1. Nei Pori grupa - Najgori, spremni da brane mesto kao kaubojci drveno utvrđenje. U Nei Pori idu kao na hodočašće. Zajednički imenitelj je plaža, deca.

2. Lefkada grupa - Hiljade istih slika u raznim nijansama plave boje. Sa istog mesta. Sa visine. Samo su devojke na slikama različite. Retko idu dva puta uzastopce na Lefkadu ali pričaju "ne znaš šta si propustio".

3. Paralija, Leptokarija grupa - Prva ljubav zaborava nema. Ne postavljaju slike jer nema šta da se slika. Ponekad samo slikaju čistu vodu jer je ona samo ponekad čista. Omiljena destinacija onih koji strane jezike govore rukama.

4. Tasos grupa - Hiljade predjenih kilometara na ostrvu. Svi imaju "svoju omiljenu" ali i dalje jurcaju po ostrvu u potrazi za "onom savršenom" plažom kao za eliksirom mladosti. Dele se na Limenas i Potos grupu. Kao u Italiji bogati sever i siromašni jug.

5. Halkidiki grupa - Hanioti vole do imbecilnosti. Svi maštaju da kupe tamo apartman. Ubeđuju druge da se najbolji giros baš tamo jede. Izuzetno verni. Po 6-7 godina za redom odlaze tamo.

Foto: Pixabay

Da možda ima još "klanova" odmah se moglo videti u komentarima. "A šta je sa Krfadžijama, Zakintašima...?" napisao je jedan od korisnika. Drugi su se setili Krfa, pa čak dodali i da imaju posebnu grupu na Fejsbuku: "A Krf grupa? Čak imamo svoju grupu na Fejsbuku koja se zove "My Corfu"! Mislim da strastvenije ljubavi nema" odgovorila je jedna njegova sugrađanka.

Bilo je i onih koji su se pronašli u svakoj od njih, koji ne biraju mnogo kada je Grčka u pitanju.

VIDEO Šta sve ne treba da radite u Grčkoj:

(Mateja Beljan - m.beljan@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    3. avgust 2018 | 15:57

    Dobro je kad ljudi mogu da odu bilo gde. Klasifikacija je nebitna. Teško naš narod živi. Ne mogu nikome da se podsmevam i ne želim, jr 90% njih to debelo otrpe. Mnogo smo osiromašili.

  • Dada

    3. avgust 2018 | 14:58

    Prvi put cu ici u Grcku na letovanje i presrecna sam!SVEEE MI JE LEPO I SVEEE MI JE DOBRO ,svi vi svetski putnici mozete mi se podsmevati ali mojoj sreci kraja nema,GRECEEEEE STIZEM I JAAAA

  • Boki

    3. avgust 2018 | 13:51

    Grcka je toliko velika da mi nisu jasni svi koji letuju vise puta u istom mestu. Halkidiki ne moze da se generalizuje, sitonija i kasandra su nebo i zemlja, na tasos ne treba ici ako ces celo letovanje provesti na jednoj plazi, isto vazi za sva ostrva. Olimpsku regiju vise necu videti osim u prolazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA