≫ 

"Ne zanima me broj komaraca i meduza, da li ima talasa, ni cena girosa": Dragana je lupila dobar šamar svima koji letuju u Grčkoj

Svi su se iznenadili njenom objavom, a komentari su se samo nizali

  • 35
Grčko ostrvo Tasos - Thasos or Thassos Foto: Milena Đorđević

Pre nego što se upute na letovanje, turisti obično postavljaju gomilu pitanja, koliko košta hrana i piće, kako izgleda plaža, koja je najbolja, da li ima meduza. Ipak jednu devojku iz Srbije nije zanimalo ništa od toga, ona je jednostavno želela da se pohvali jer ide na more koje je toliko dugo čekala.

Srpski turisti opljačkani prvog dana letovanja u Solunu: Ovo nikada ne ostavljajte u automobilu

"Za dva dana idem na Tasos. Ne zanima me da li ima Lidl, broj komaraca i meduza, da li ima talasa, koliko košta giros... Ne. Samo da se pohvalim. Idem na Tasos" napisala je ona na stranici "Live from Greece".

Nije je zanimalo koliko košta giros

Iako nije imala baš nikakvo pitanje, na njenom statusu je ipak bilo mnogo komentara. "Ja krećem u petak dole pa vidimo se na girosu. Ja te častim", "Zezaš nas malo, ali nema veze, sad ćeš čitati svih 153 komentara", "Jeeeee, evo ga jedan normalan član. Lepo se provedite" pisali su ispod njenog statusa.

Ipak bilo je i onih koji su ipak pisali detalje o Tasosu, ali i cene iako ih nije pitala.

Foto: Printskrin/Facebook/Live From Greece

"Komarci kao rode, grizu kao pirane, ali nema veze, Tasos je Tasos. Sretan put i uživajte, vredi svaki litar krvi koji vam leteći krokodili popiju" glasio je jedan komentar.

Dragana je samo htela da skrene pažnju svima da je najvažnije otići na odmor i opustiti se i uživati, jer se previše opterećujemo marginalnim stvarima, umesto da iskoristimo tih sedam ili deset dana odmora najbolje što možemo, bez obrzira na sve okolnosti koje nam smetaju i koje se ne mogu predvideti.

Ukoliko i vi idete u Grčku na more, ovo bi trebalo da znate:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    13. avgust 2018 | 13:17

    Jadran je jedan i jedini. Bio sam i video Grcku i Egipat i Tursku i jos neka mesta i ne bih da se hvalim, ali kao sto je Jadransko more nema drugo na kugli zemaljskoj. Ne ulazim u to kakvi su Hrvati kakvi su Crnogorci samo kazem o moru. Jedno i jedino.

  • Klipa

    13. avgust 2018 | 12:58

    Braća Grci nas toliko vole da nam skidaju tablice radi banalnih saobraćajnih prekršaja,nikad više tamo dabogda još više propali.

  • Dejan

    13. avgust 2018 | 12:23

    Nejlepša morska destinacija je Grčka. Kažiu sve do Novog Zelanda joj nema ravne. Tri mora, 6000 ostrva, 15 000km oble, peščane plaže, voda topla a boja smaragnda a ima i plavih deonica ko voli "bazensko-jadransku" boju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA