Vučić umirio roditelje pritvorene srpske državljanke u Crnoj Gori: Država čini koliko može za Saru

Vidak (20) tereti da je počinila krivično delo napada na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić

  • 45

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da država Srbija čini koliko može u slučaju pritvora državljanke Srbije Sare Vidak u Crnoj Gori.

On je, novinarima na aerodromu u Batajnici, rekao da je razgovarao s tim u vezi sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

- Ono što mi kao Srbija možemo da uradimo, činimo. Koliko možemo kao država mi činimo i to treba da znaju i njeni roditelji - poručio je Vučić.

Beograđanka Sara Vidak ostaje u pritvoru od 30 dana u Crnoj Gori posle navodnog napada na sudiju

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je juče prigovor advokata na određivanje pritovra Beograđanki Sari Vidak, tako da ona ostaje u pritvoru do 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru.

Sara Vidak, Foto: Facebook/Vidak Saraa

Sudija Špiro Pavićević je pritvor odredio ranije po zahtevu osnovnog državnog tužilaštva, koje Vidak (20) tereti da je počinila krivično delo napada na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić.

Stanišićeva tvrdi da ju je Vidak fizički napala nakon što je njenom dečku izrekla prekršajnu kaznu, dok druga strana tvrdi suprotno, odnosno da je sudija najpre verbalno i fizički nasrnula na Beograđanku, a kada je shvatila šta je uradila optužila je devojku da ju je napala dok je obavljala dužnost.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    21. avgust 2018 | 14:28

    Ubeđena sam da će se ovaj sramni slučaj što pre rešiti.

  • Sale

    21. avgust 2018 | 14:31

    Nadamo se da će sve biti kako treba.

  • Gagili

    21. avgust 2018 | 14:30

    Valjda će ovo opametiti i nju i ostale srpske državljane da ne idu u C.Goru na odmor. Sve češće dokazuju da ih treba izbegavati u širokom luku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA