Humanitarna organizacija "28. Jun" donirala deci sportsku opremu (FOTO)

- Danas se malo sredstava ulaže u sport. Sta ako su naše buduće generacije sportskih velikana previše siromašne da započnu rad na razvijanju svog talenta - kažu iz ove organizacije

  • 1

Humanitarna organizacija "28 Jun" na Vaskrs je pokrenula akciju "Pravo na igru", kako bi deci omogućili da dobiju bolje uslove za treniranje i lakši pristup sportskim aktivnostima.

- Sa ponosom vas obaveštavamo da smo uspešno izvršili dostave sportske opreme za Kozarsku Dubicu, Gračanicu i Bor. U maju je klub "Knespolje" iz Kozarske Dubice dobio opremu za treniranje, u junu je omladinski fudbalski klub "28. Jun" iz Gračanice postao bogatiji za 40 dresova - rekli su iz organizacije.

Milion dolara medicinske pomoći u znak prijema u UN: Jedina organizacija sa zapadnog Balkana sa ovakvim dostignućem (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Prethodnih avgustovskih dana posetili su devojke rukometnog kluba "RTB Bor" i tom prilikom im uručili dreseve.

- U prethodnih 20 godina srpski sportisti bili su najbolji mogući ambasadori naše zemlje. Uspesima koje su postizali zasenili su sve, pa i mnogo veće i bogatije zemlje. Međutim, u vremenima u kojima živimo, jako malo sredstava se ulaže u sport. Sta ako su naše buduće generacije sportskih velikana previše siromašne da započnu rad na razvijanju svog talenta? Zahvaljujemo se od srca svima onima koji su prepoznali našu ideju da omogućimo svoj deci jednako pravo na sport i u tome nas podržali - saopštili su iz "28. Juna".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA