≫ 

Slučaj “obešene mačke” stigao do policije: Oglasio se i "ozloglašeni" Stevica i otkrio šta se stvarno desilo (FOTO)

Prijatelji Stevice Petkova iz Kikinda se pitaju da li bi jedan veterinarski tehničar mogao ovako nešto da uradi

  • 61

Da je ceo slučaj "vešanja mačke" u Kikindi dobio potpuno drugačiji epilog od željenog i o tome koliko je ceo slučaj uzburkao javnost, za Telegraf priča akter događaja, Stevica Petkov (19) iz Kikinde, inače veterinarski tehničar. Javnost ga je već "osudila" da je mačku "namamio" u krilo, a onda i obesio, što je, smatra njegova porodica, potpuni apsurd.

Pokušala sam da u Srbiji, u gradu od 180.000 stanovnika udomim šest mačića! I sada mi nije dobro (FOTO)

- Mačku sam našao obešenu, a srednji prst koji sam pokazao bio je upućen onima koji su uradili ovaj gnusan čin. Greška je što pri objavi fotografije nisam napisao objašnjenje, slika je otišla u javnost i tada je počela hajka - ispričao nam je Stevica.

Maca je živa i zdrava, Foto: Instagram

NA STUBU SRAMA

Porodica Petkov još uvek ne može da veruje da su se slike delile putem društvenih mreža i da je Steva stavljen na stub srama. Njegova majka Danijela Petkov i ako u početku nije želela da komentariše ceo slučaj, rekla je da njihova porodica obožava životinje i da u dvorištu imaju nekoliko pasa, a ponekada zaluta i neka mačka.

Stevina prijateljica koja je ovom prilikom želela da ostane anonimna, objasnila je za Telegraf da je mačku neko drugi obesio i slikao, poslao je u jednu grupu, a Steva je objavio fotografiju:

- Grupa na Instagramu je objavila njegov stori i tu je sve počelo. Ja sam ga prva "napala" zašto je uradio tako nešto, on mi je napisao da je maca dobro, a potom je i slikao - kaže Stevina drugarica.

Stevini prijatelji zaprepašćeni hajkom protiv njega, Foto: Instagram

ČEKA SE POLICIJA

Stevini prijatelji iz Kikinde takođe su zaprepašćeni hajkom koja je pokrenuta protiv njega. Kako kažu, pa zar bi jedan veterinarski tehničar mogao ovako nešto da uradi?!

Steva je završio Srednju poljoprivrednu školu u Zrenjaninu, a na jesen kreće na fakultet. Kako je objasnila porodica Petkov, ceo slučaj je ispričan u policiji, izjave su date nadležnima i na njima je da otkriju ko je počinilac ovog gnusnog zlodela u Kikindi.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)/Grupa momaka muči mačku:

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    22. avgust 2018 | 23:36

    Skinuo obešenu mačku, izvršiteljima čina pokazuje srednji prst a široki osmeh na licu! Zanimljivo.

  • miki

    22. avgust 2018 | 21:39

    skinuti macku sa vesala i da ona posle toga mirno sedi u krilu je morate priznati malo cudno.Nisam specijalista ali mislim da bi maca pobegla glavom bez obzira

  • Mare

    22. avgust 2018 | 21:35

    Jeste,jeste? Pazi kaze greska je sto nisam napisao objasnjenje? I da je tako pa jel si normalan da ne objasnis sliku? Slika je bolesna pa red da je objasnis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA