Drama u Kraljevu: Pacijentkinja uletela u Opštu bolnicu i kuhinjskim nožem nasrnula na medicinsko osoblje

Registrovani je psihijatrijski pacijent, ali je bila u rastrojstvu jer je odbijala lečenje

  • 6

D. A. je noćas kuhinjnskim nožem napala medicinsko osoblje prijemnog hirurškog odeljenja kraljevačke Opšte bolnice, saznaje RTS u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Žena (1981) je pet minuta posle ponoći upala u ordinaciju prijemnog hirurškog odeljenja i kuhinjskim nožem napala medicinske sestre i bolničara, ali nije ih povredila.

Užas u Beogradu: Unuk ubio slepog dedu i zario u njega nož dužine 20 centimetara

Direktor bolnice Zoran Mrvić potvrdio je RTS-u da je pacijentkinja bila u stanju rastrojstva.

- Registrovani je psihijatrijski pacijent ali je odbijala lečenje. Obezbeđenje je primetilo na sigurnosnim kamerama da šeta oko bolničke kapele a onda se popela do hirurškog prijemnog, izvadila kuhinjski nož i nasrnula na medicinske sestre - ispričao je Mrvić.

Dežurni iz obezbeđenja i bolničar su uspeli da je savladaju i pozvali su policiju, napominje direktor bolnice.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radna akcija

    25. avgust 2018 | 11:36

    Svim nezadovoljnim i ugrozenim zdravstevim radnicima poruka da ako nisu zadovoljni napuste svoja radna mesta ,ogroman broj doktora i medicinskih sestara cami na zavodu za zaposljavanje i rado ce preuzeti strah od posla od sadasnjih zaposljenih. SAD CE DA STRAJKUJU DA SU UGROZENI ,MALE PLATE ,pitaj jadnike koji su pravili tu bolnicu na plus 35 i minus 3 kako je njima bilo

  • Vanja

    25. avgust 2018 | 11:30

    Uz svo postovanje, rudarima, kontrolorima leta, hirurzima i med.osoblju, treba zakonom odobriti najmanje 150 h.din/mesecnu zaradu i benef. radni staz! Pa da vidimo koliko bi ih se javilo na konkurs, za rad u tri smene.

  • Sasa

    25. avgust 2018 | 10:37

    Cudi me kod nas kakvo nam je korupirano zdravstvo trebalo bi 80 posto iz zdavstvog da se odpusti. Ako nemas para mozes da umres pogotovu kod nas u Krusevcu rasulo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA