≫ 

Seks skandal u vranjskom sudu: Marija je sudija poznata po aferama, a sada internetom kruže njene gole fotke

Sudija Janićijević privukla je pažnju javnosti još prošle godine fotografijama u bikiniju na društvenim mrežama

  • 21
sudija, vranje, Marija Janićijević Foto: Privatna arhiva

Sudija Marija Janićijević (38) iz Vranja, koja je poznata po provokativnim fotografijama, gde polugola pozira na društvenim mrežama, ali i gomili nerešenih i zastarelih slučajeva, ponovo se našla u centru skandala kada su se u javnosti pojavile navodno njene obnažene pornografske fotografije i lascivne poruke.

Podsetimo, sudija Janićijević privukla je pažnju javnosti još prošle godine fotografijama u bikiniju na društvenim mrežama.

Pored toga, kako je "Blic" pisao, Janićijević je u sudu zaposlila i rođenu sestru.

Foto: Privatna arhiva

U Osnovnom sudu u Vranju kažu da neće preduzimati nikakve mere bez dokaza, dok je sudija Janićijević nakon objavljivanja fotografija u jednom dnevnom listu, u šoku i misli da joj neko "smešta" - navode "Večernje novosti".

Dok gradom kolaju različite priče o tome kako su fotografije sudije uopšte dospele u javnost, Marija Janićijević se nalazi na godišnjem odmoru. Njene kolege i prijatelji kažu da je preživela veliki šok i veoma su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje. Kako nezvanično saznaje Blic, njoj je pozlilo kada su se fotografije pojavile u javnosti.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар

    25. avgust 2018 | 19:50

    Какво судство такве и судије.

  • Moja malenkost

    25. avgust 2018 | 22:05

    "Gomila neresenih i zastarelih slucajeva" ...A kada se pogledaju polu - gole slike bas bi se reklo da je "efikasna". Evo likom i delom oni za koje se svakodnevno pitamo "Sta rade sudije?

  • Tiki

    25. avgust 2018 | 22:30

    Pozlilo joj pa otisla na odmor?!? Sirotica! Da se nije slikala gola ne bi se mogle pojaviti slike! Nego se sprema za zadrugu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA