≫ 

Kakva teretana, prvo bih ja sve njih u vojsku poslala! Beograđanka objasnila kakve muškarce žene žele

Žene nikad glasnije u izražavanju toga kakve muškarce žele

  • 25

Poslednjih dana vodi se rat o tome da li treba vratiti služenje vojnog roka ili ne. Neki muškarci kažu da ne bi nikad išli u vojsku, jer rano ustajanje i puženje po zemlji sa puškom sigurno ne može napraviti ljude od njih. Na to im odgovaraju devojke da nikad ne bi bile sa nekim ko nije služio vojsku. I tako u krug. Status jedne mlade Beograđanke otišao je i korak dalje.

Imam 31 godinu i ovo su moji razlozi zbog kojih ne mislim da sam išta propustio jer nisam išao u vojsku

Kakva teretana, prvo bih ja sve njih u vojsku poslala - napisala je ona na Fejsbuku.

Foto:Facebook

Na ovaj status odgovorile su, uglavnom, žene, a zanimljivo je i da je samo lepši pol lajkovao ovo. Poruka je, izgleda, i više nego jasna.

- Tako je, reci im - napisala je u  komentaru jedna od njih.

Kao što je i naša koleginica Ana rekla u svom tekstu, nekada se smatralo da mladić stasava u pravog muškarca i odgovornog čoveka tek kada odsluži vojsku. Ranije se vojna obaveza podrazumevala i nije bilo upitno hoće li neki muškarac ići u vojsku ili ne.

To je bila stvar prestiža i svaki roditelj je bio srećan kada njegov sin dobije poziv da služi svojoj državi. Tek nemali broj njih je ovo izbegavao i tražio načine da što lakše i "bezbolnije" prođe kroz svoju vojnu obavezu. Očevi su živeli za dan kada svojim sinovima prave ispraćaj i želeli su da svi to znaju.

Danas ih, uglavnom, prate na trening u teretanu. Da li će ti silni nabildovani mišići doneti nešto otadžbini ako se zarati, ko će ga znati. Možemo samo da se nadamo da neprijateljski muškarci nisu toliko nagruvani kao naši.

Mada mi se sve čini da je to globalna stvar, ne samo srpska.

VIDEO: Fudbaler koji se izobličio u teretani

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    29. avgust 2018 | 13:27

    Došlo ludo vreme kada se muškarci ogledaju i pirlitaju po 2 sata ispred ogledala, svaki mišić da čuči na mestu, odeća slim, u kaficu da sede i glume mačoe, devojkama ne znaju da priđu na originalan način a kladionice su postali naučni istrazivacki centri "kako lako do love". Isti kada se zene hteli bi da im brak bude "ozenjen sam kao momak živim". A žene nisu nista bolje, neuredne ili neprimereno nafrakane (iz krajnosti u krajnost) , sve veći broj prati fudbal, učešće u kocki im ne manjka, i pusku bi nosile ako treba samo decu da ne ljuljaju, radije sa drugaricama kafu piti nego deci pomagati oko domaćeg, velika većina devojaka ni jaje na oko ne zna isprziti. I mi hoćemo zdravu naciju!Žali Bože Srbije nam ovakve!

  • Nikola

    29. avgust 2018 | 12:21

    Ja se slazem, mi u vojsku i to ne 3 ili 6 meseci vec godinu dana a vi na pranje sudova, kuvanje ciscenje ribanje peglanje a ne da ne znate jaje da skuvate!

  • Ma nemoj?!

    29. avgust 2018 | 12:13

    I ja bi vas poslao u vojsku da naucite kuvati,prati sudove i tome slicno!To bi vam bile vezbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA