≫ 

Našli smo Putinovog dvojnika u Srbiji! Majstor Nidžo pljunuti je predsednik iz mlađih dana: Plavokos, plavook i od malih nogu pravi čuda

U Užicu komplet lepinju priprema "maleni Putin"

  • 15

Najveći specijalitet zapadne Srbije danas je bukvalno postao najveći na svetu - ogromna komplet lepinja (užička lepinja sa sve) zamirisala je posetiocima Žestivala, koji su se utrkivali da je probaju. Jedino što ih je oduševilo više od ukusa, bio je jedan od pekara koji ju je pripremio - preslatki majstor Nidžo, koji bi da je "samo" pet decenija stariji lako mogao da prođe za Putinovog dvojnika. 

Na užičkom Žestivalu, slavlju posvećenom tradiciji i prirodi, majstor Nidžo stajao je ispred u ovom kraju dobro znane pekarske radnje. Iako je još vrlo mlad, Nidžo sigurno zna kako da spravi savršenu komplet lepinju, i utvrdi pravi odnos kajmaka i pretopa.

Foto: putin.kremlin.ru

A njegova sličnost sa ruskim predsednikom samo je pomogla da što većem broju gladnih mušterija to i dokaže, jer ko ne želi da kupi nešto od malenog Putina?

Ukoliko znate nekoga ko od Nidže više liči na ruskog predsednika, šaljite nam predloge i fotografije na mejl redakcija@telegraf.rs

(Telegraf.rs/Užice oglasna tabla)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA