≫ 

Kamera snimila besnu tinejdžerku iz Kruševca dok iz čista mira lomi izlog radnje tokom šetnje sa dečkom (VIDEO)

Ovaj incident dogodio se kasno sinoć, a nikome nije jasan razlog za ovaku reakciju devojke

Naizgled idiličnu sliku dva mlada para koji šetaju ulicama Kruševca pokvarilo je ono što je snimljeno kamerom iz jednog kruševačkog lokala.

Na snimku se vidi kako četvoro mladih ljudi, dva momka i dve devojke mirno šetaju ulicom, kada, odjednom, jedna od devojaka besno zamahne nogom i udari u izlog pored kog su prolazili. 

Četvoro mladih ljudi normalno su šetali, Prinskrin/Facebook-Nataša Lazarević

Posle ubistva Miše Ognjanovića kolege pod većom zaštitom: Napad na advokata kažnjavaće se kao i na sudiju, tužioca, policajca

Mladić koji je bio bliži njoj uhvatio za glavu kada shvatio šta je uradila, dok su drugo dvoje mladih zagrljeni nonšalantno nastavili šetnju.

Devojka je odjednom šutnula izlog, Prinskrin/Facebook-Nataša Lazarević

Kako saznajemo, izlog je od siline udarca pukao, a vlasnica radnje zamolila je ljude na društvenim mržama da joj pomognu u identifikaciji vandala.

- I mi smo bili tinejdžeri, ali nismo štetili drugim ljudima. Roditeljsko vaspitanje je vrlo važna stvar - kaže vlasnica radnje.

Dečko se hvata za glavu, ostali nastavljaju laganu šetnju, Prinskrin/Facebook-Nataša Lazarević

Ovaj incident dogodio se kasno sinoć, a nikome nije jasan razlog za ovaku reakciju devojke i jedno što mogu da pretpostave je da se radi o čistoj obesti.

VIDEO: Tinejdžer džipom uleteo u supermarket zbog svađe - šteta pola miliona dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ravi

    2. septembar 2018 | 15:27

    Isporuciti roditeljima racun za staklo..nikakav problem .. malu kretenusu osuditi na 500sati dobrotvornog rada ..i o cas bi se dovela u red i ona i svi slicni njoj

  • Janko

    2. septembar 2018 | 15:02

    Policija da privede malog ružnog zlotvora

  • Vršnjak ali normalan

    2. septembar 2018 | 15:26

    Neću ostaviti puno ime i prezime jer administrator možda ne objavi ali ću objaviti nadimak ako se neko pita da li je ta osoba u pitanju. Nadimak devojke sa klipa je Štrokava i zna je pola grada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA