≫ 

Prosidba na vojnički način: Mladi oficir uz pomoć kolega izveo mini egzercir, pa kleknuo ispred devojke i izvadio prsten (VIDEO)

Zbunjena devojka rekla je "da", a njihov performans ouševio je okupljene

  • 10

Posle svečane promocije najmlađih oficira u Beogradu, desio se jedan još svečaniji događaj. Mladi vojnik rešio je da iznenadi svoju devojku i zaprosi je pred svima, ali to nije učinio na običan način.

On je ispred Doma narodne skupštine Srbije, uz pomoć svojih savršeno uvežbanih kolega iz klase, svojoj devojci priredio dan za pamćenje. Oni su izveli svojevrsni egzercir, a u trenutku kada su spustili puške na pod i kleknuli, na koleno se spustio i on i izvadio kutijicu sa prstenom.

Zbunjena devojka rekla je "da", a njihov performans ouševio je okupljene.

VIDEO Lažirala prosidbu ispred oca, on samo što nije umro:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    11. septembar 2018 | 11:21

    prisustvovala sam ovome! divno!!

  • Boza

    11. septembar 2018 | 12:24

    Lepa ideja za muskarce.. A da, muskarci ne idu u vojnike... 😂😂😂

  • brundo

    11. septembar 2018 | 12:04

    klečaćeš ti celog života pred njom, mjenom mamom i celom rodbinom.da je mogla bolje, ne bi se za tebe udala.Adam je skinuo jabuku Evi a sad mi to skupo plaćamo.zašto one ne kleknu???ova kinder jaja generacija od nazovi muškaraca, pravo od sebe obične pajace, posle ih tako i tretiraju.E, Adame, da mi padneš šaka samo jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA