≫ 

Kobni most u Senti za dlaku odneo još jedan život: Maloletnica pokušala da se ubije na istom mestu gde je nestala Barbara Vitez

Na mostu nad Tisom dešavaju se jezive stvari

  • 5

Teodora S. (15) iz Kikinde, učenica prvog razreda Srednje medicinske škole u Senti, pokušala je da izvrši saomubistvo kod kobnog mosta u Senti, odakle je i Barbara Vitez(16), navnodno, skočila u smrt.

Incident se dogodio 13. septembra, oko 18 sati, neposredno posle Teodorinog telefonskog razgovora sa majkom. Devojčica se nakon razgovora izdvojila iz društva, potrčala prema keju, u blizini senićanskog mosta i ušla u Tisu, najverovatnije u nameri da se ubije, prenosi Alo.

Barbara bi sada napunila 17 godina: Roditelji još očajniji na njen rođendan, i dalje čekaju devojčicu da se vrati kući

Foto: Telegraf

Prolaznici su je primteili, izvukli na obalu i pozvali policiju.Ona se trenutno nalazi na pedijatriji, pod budnim okom lekara.

Kako su Teodroine drugarice ispričale za ovaj list, jedna od njih je čula deo razgovora devojčice i majke.

- Teodora je rekla majci "Neću više nikad! Punjač mi ne radi!", a onda se uznemirila, uzela svoje stvari i potrčala preko pešačkog prelaza. Za njom je krenuo u jedan drug, ali ga je ona odvratila, jer mu je rekla da će se vratiti u dom učenika - rekla je njena drugarica L.P.

ŽIVELA POD STAKLENIM ZVONOM

Teodora živi sa majkom i sestrom u Kikindi, a roditelji su joj razvedeni.

Kobno mesto Foto: Telegraf

- Ona je odličan đak, ali je živela pod staklenim zvonom. Na početku ove školske godine, kada je otišla u školu u Sentu, ponašala se previše slobodno. Izgledalo je kao da se dočepala malo slobode. Njena majka je imala problema oko razvoda i bila je u teškom psihičkom stanju, što se očigledno odrazilo i na devojčicu - kaže mama Teodorine drugarice, koja je želela da ostane anonimna, prenosi Alo.

BARBARIN MOST

Most u Senti preko Tise poznat je kao mesto u kome su se godinama dešavala ubistva, samoubistva i saobraćajne nesreće.

Roditelji ne veruju u zvaničnu priču Foto: Telegraf

U javnosti je najviše odjeknuo i dalje nerazjašnjen slučaj nestanka Barbare Vitez koja se 25. novembra 2016. godine, prema priči njenih drugova, u igri popela na sutb mosta i pala u Tisu. Niko je više nikada nije video. Brbarini rodilteji Endre i Melinda Vitez ne veruju u ovu priču i tvrde da im je ćerka oteta i živa, a da je nejn nestanak do danas obavijen velom tajne. 

VIDEO: Čovek se otkačio sa litice visoke 2 kilometra i skočio u smrt

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    15. septembar 2018 | 10:28

    Zar roditelj ne shvata da su to "mali ljudi" kojima treba podrška u životu Najbitnije je da su živi i zdravi i normalni Sex,druženje, učenje, smejanje, igranje... Sve je to svakodnevnica normalna A NE šta će reći komšinica, koleginica ili svekrva

  • Satanista 1.

    15. septembar 2018 | 11:07

    Najlakše je roditelje kriviti za sve što se deci dogodi,deca nešto dobijaju od boga ili prirode nešto na koje ne može niko mnogo da utiče,nije to samo pronlem današnjice.

  • Лицемер

    15. septembar 2018 | 11:09

    Хајде да срушимо мост због обести једног деришта.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA