Posle mučnog dana, u Zubinom Potoku usred noći odjeknuli pucnji

Pucano je na lokal "Kod Draževića"

  • 3
Kosovska policija Foto: Marko Jovanović

Nakon teškog i napetog dana u Zubinom Potoku, pošto su specijalne jedinice ROSU upale na severni deo Kosova i Metohije i zauzele Gazivode, Srbe su noćas iznenadili i pucnji.

Kakvo je jutro na severu Kosova: Napetost u vazduhu, bez barikada

Na lokal poznat kao "Kod Draževića" pucano je noćas iz vatrenog oružja, za "KosSev" je potvrđeno iz policije na Kosovu za region Sever. Povređenih nije bilo.

Prema rečima zamenika komandira policije sa Kosova regiona Sever Besima Hotija, incident je prijavljen policiji kasnije i vodi se kao izazivanje opšte opasnosti.

Lokal vlasnika D. G, koji se nalazi na njegovom privatnom imanju, smešten je nedaleko od administrativnog prelaza Brnjak, na obali Gazivodskog jezera, i popularno je stecište za odmor i rekreaciju. D. G. važi za jednog od omiljenih ugostitelja na Severu Kosova.

Na jednoj od jučerašnjih fotografija sa Gazivodskog jezera koje je objavila štampa na Kosovu, Tači pozira na obali ispred ovog restorana.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    30. septembar 2018 | 18:14

    Srbi ako zatreba pomoc samo pozovite tu su srbi iz republike srpske

  • slađa

    30. septembar 2018 | 17:57

    Pametne glave. Glupost do gluposti. Vodite računa o bezbednosti građana na KiM i izbegavajte veoma plitkoume gestove, poput onog juče sa Tačijem na Gazivodama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA