≫ 

Pljuvali su je i pričali da je ku*va sa vašara: Našli smo je u kafani, završila je dva fakulteta, otac joj je umro, a majka je tera iz kuće (VIDEO)

"Oko mene je haos, ja moram da radim u kafani. Mene niko ne pita da li hoću ili ne. Da sam htela da se prostituišem, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za 5 minuta, umešto da igram celu noć"

  • 69

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom. "Prostitutka, ku*va"... samo su neki od "komplimenata" kojima su je častili. Nekoliko dana kasnije, pronašli smo Maju kako bismo čuli i njenu stranu priče.

Kada smo je pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako mi je odmah rekla, tako provodi većinu vremena - konobarišući.

Pojavili se novi snimci igračice sa vašara u Šapcu, na kojima vadi grudi i simulira seks na stolu: A šta sada svi vi, osuđivači, imate da kažete? (VIDEO)

- Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim - priča Maja.

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

Foto: Facebook

- Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban - iskrena je.

- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.

Foto: Facebook

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

- Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom. To su besmislene priče - završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mesto.

VIDEO: Ipak, ovu igračicu sigurno niko ne bi pitao za fakultet

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Večito mudrovanje

    1. oktobar 2018 | 16:45

    Nije mi jasno ko vama svima daje pravo do komentarišete njen život, da pametujete, šta je sve mogla ili nije. Devojku ni ne znam, niti sam specijalno upućena, pročitala sam da je plakala na vaše ružne komentare. Živite ljudi svoj život, sredite njega, pustite druge, niste u njihovoj koži. Pozdrav

  • Nina

    1. oktobar 2018 | 15:42

    Ni mene zivot nije mazio,posle smrti oca i odvratne majke napustila sam fakultet i zavrsila zanat (manikir pedikir)i dan danas radim zanatski posao i izdrzavam svoju porodicu zajedno sa suprugom...to sto si ti izabrala šipku i vatanje matorih napaljenih pijandura za 200eu na vece meni je odvratno ali dobro ako tebi prija ok.

  • Goca

    1. oktobar 2018 | 18:25

    Devojko samo napred,posteno zaradjujes svoj dinar,znam ja to dobro,kada sam se razvela u 45godina,izgubila posao,nisam mogla da nadjem posao,otisla sam u CG.i pocela da konobarisem,nisam se obrukala ni ja a i ni decu,sramota je ova nasa drzava,u sramota je sto ovi koji negativno komentarisu ne znaju sta je muka,kada nemas ni za hleba,glavu gore,i zelim ti od sveg srca da nadjes posao u svojoj struci, i ne dozvoli da te komentari obeshrabre vec drzi do sebe.Veliki pozdrav👍😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA