"Mož' da budeš nezapošljen a po 4 kafe svaki d'n da piješ u kafić": Urnebesni spisak stvari koje su moguće u Leskovcu, ali nikako i u Beogradu

Evo kako se postaje leskovački mangup, a za šta može da se "izede ćutek"

  • 2

Za 15 minuta možeš da odeš pešice s jednog kraja grada na drugi, tramvaj ne može da ti pobegne nikako, a možeš i da budeš nezaposlen, a da u kafiću svakog dana srčeš po četiri kafe dnevno.

Printskrin: Facebook

Sve napisano u šaljivom statusu koji se deli po društvenim mrežama je uglavnom tačno, piše portal Jugmedia, osim cena koje se spominju u pojedinim mogućnostima jer su očigledno malo "evaluirale" u odnosu na vreme kada je lista napravljena.

Ali se Leskovčani slažu sa većinom mogućnosti koje bi trebalo da predstavljaju njihovu prednost u odnosu na Beograđane, a neke od njih su i da možete bez posledica da istovarite drva nasred ulice, da koljete svinju i pečete rakiju u dvorištu, a nije daleko od istine, kako oni kažu, da im pola familije radi u opštini, a druga polovina u bolnici.

A da li je i koliko pisac ove "Fejsbuk satire" u pravu, procenite sami. Ostavite nam vaše mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA