≫ 

Da li je Maksim najlepši i najjači muškarac u Srbiji? Ostao je apsolutni prvak, kralj sa duplom krunom, ali devojkama smeta jedna stvar (FOTO)

Njegov izgled je specifičan i izaziva pažnju, kako kod devojaka, tako i kod muškaraca

  • 18

Od želje da izgradi mišiće u teretani, Maksim Trzin (27) iz Bačkog Brega u blizini Sombora, ekonomski tehničar, došao je do titule apsolutnog državnog prvaka u bodibildingu. Odlučni mladić je u sportu, gde je takmičarima najvažniji fizički izgled, osvojio brojne nagrade.

Veliki mišići se povezuju sa snagom, tako je bar za veliki broj ljudi. Međutim, bodibilderi nemaju samo cilj da budu jaki.

- Bodibilderi grade telo pomoću tegova, za razliku od strongmenova kojima je cilj, da pomoću svojih mišića, podignu što veći teret. Nama je cilj, pored snage, da izgledamo što bolje. Težina nije toliko bitan i odlučujući faktor. Iz tog razloga su strongmenovi jači od nas - započeo je razgovor za Telegraf.rs Maksim Trzin (27) iz Bačkog Brega.

Zgodni Jagodinac srušio Ginisov rekord: Trenira 10 sati dnevno, trenutno nema devojku, ali gomila njih mu šalje poruke ceo dan... i noć (FOTO) (VIDEO)

Naš sagovornik je trenutno najbolji bodibilder u Srbiji. Apsolutni je pobednik takmičenja "Jagodina Open 2018. godine" koje je održano juče, a na kom je odbranio prošlogodišnju titulu. Postao je kralj sa dvostrukom krunom. Maksim je, takođe, i državni prvak. S obzirom na to da se nagrada dobija na osnovu fizičkog izgleda, postavlja se pitanje da li je on najlepši muškarac u Srbiji.

Kad smo ga to pitali, Maksim se samo nasmejao.

Njegov izgled je specifičan i izaziva pažnju, kako kod devojaka, tako i kod muškaraca.

- Oba pola su impresionirana mojim izgledom, samo na različite načine. Što se tiče devojaka, moram da priznam da su bolje reagovale kad sam bio "manji" nego sad kad sam ovako "veliki". Sad imam 115 kilograma. Ali i dalje ima publike, što se tiče ženske populacije. Uvek ima devojaka koje vole ovako velike momke - ispričao je bodibilder kroz osmeh.

Među devojkama koje vole Maksimov izgled, on je izabrao jednu i trenutno je u vezi.

Kad se neobičan momak odlučio da krene putem bodibildera, ljudi su različito reagovali, ali kako sam kaže, nikad nije bilo negativnih komentara. A, poslednjih godina čuje samo pozitivne.

- Dolazim iz male okoline gde se priča i čuje svašta, ali to je bilo kad sam počeo da treniram i da napredujem sve više. Onda je bilo komentara da je pitanje šta ja radim. Sad su se navikli i više ne komentarišu - podelio je svoje iskustvo za Telegraf.rs Maksim Terzin.

MAKSIMOV POČETAK

Apsolutni pobednik takmičenja u Jagodini, već je sa šest godina, počeo da se bavi karateom. To je trenirao 14 godina, a onda je odlučio da počne da odlazi u teretanu kako bi izgradio mišiće. I tu počinje njegov put.

- Krenuo sam u teretanu da bih malo lepše izgledao. Posle malo više od godinu dana sam video kako sam napredavao i video sam da imam potencijala da uradim i više od običnog rekreativnog dela. Posvetio sam se tome više. Osam godina se bavim bodibildingom, a posle dve godine sam se njemu ozbiljno posvetio - objasnio je naš sagovornik.

TAKMIČENJA I OSVOJENE NAGRADE

Maksim se prvi put takmičio 2013. godine na prvenstvu Vojvodine. Tad je osvojio drugo mesto u kategoriji juniora.

- Tad sam video kako izgledam na bini pa sam odlučio da napravim pauzu kako bih se posvetio da poboljšam izgled. Onda sam 2016. godine mnogo bolji izašao na binu. Nastupio sam nekoliko državnih takmičenja i osvajao sam prva i druga mesta i bio sam apsolutni državni prvak 2016. godine i treći na balkanskom prvenstvu - istakao je Trzin.

Nakon toga je 2017. godine učestvovao na svetskom prvenstvu u Španiji i osvojio je peto mesto u kategoriji "plus 100 kilograma".

- Ove godine sam se takmičio i u Barseloni i osvojio sam drugo mesto. Takođe sam zadovoljan napretkom i super sam izgledao. Juče sam se takmičio u Jagodini gde sam bio apsolutni pobednik - zaključio je razgovor za Telegraf.rs Maksim Trzin (27) iz Bačkog Brega.

VIDEO: Ova devojka nije obična šampionka u dizanju tegova

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravi muškarac

    7. oktobar 2018 | 16:47

    Ovaj je smešan, baš samo za slikanje ko u cirkusu

  • Tanatos

    7. oktobar 2018 | 16:45

    Ahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa......ako nije najjaci,bar je najlepsli ahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa...............

  • Majka

    7. oktobar 2018 | 17:28

    Ja razmišljam šta sutra za ručak da napravim i koju salatu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA