≫ 

Evo šta se desilo sa pilićima koji su preživeli pakleni put do frižidera u Lidlu: Za poslednji komad se borile dve Leskovčanke (VIDEO)

Metež u supermarketu umalo prerastao u incident

  • 24

Pilići koji su preživeli navalu "gladnih" kupaca na putu od zamrzivača do rafova u leskovačkom Lidlu stigli su do frižidera.

Ali, tek tamo je nastao pravi metež. Na novom snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama mogu se videti dve žene koje se doslovno tuku da bi došle do pileta.

Brzi prsti i zakon jačeg nadvladale su lepu kulturu, ali to ovoj ženi koja je došla do željenog komada mesa očito nije ni bilo bitno.

Čini se da će se danas u Leskovcu peći najslađi ručak, a da će vešta domaćica moći da se pohvali da se za dobro parče piletine vredi boriti, rukama i nogama - doslovno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    11. oktobar 2018 | 13:31

    Vi gospodo verovatno ne zivite od minimalca,pa tako komentarisete,jadan ovaj nas narod,nije on alav,nego gladan,kada prime po 20 hiljada ne znaju sta ce pre,a svaki dinar im znaci,a neki verovatno nisu jeli meso ko zna koliko,zao mi je i dusa me boli,jer znam sta znaci nemati i brojati svaki dinar,e moj Vucici baci malo pogled na ove snimke i ponovo drzi govor kako nam dobro ide i kako smo srecni!!

  • Igor

    11. oktobar 2018 | 12:12

    Lepo kaze Vucic da nam je bolje, nekada se tukli za hleb danas za piletinu! I treba da nestanemo

  • Realno

    11. oktobar 2018 | 15:27

    Gde su ovi iz "drustva za zastitu zivotinja", da zastite pile?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA