≫ 

Pas Žika se vratio kući, ali unezvereno traži svoju Mariju. Kada je zacvileo za stradalom vlasnicom, stegao je i najtvrđa srca (FOTO)

Prve fotografije pronađenog Žike, koji je u nesreći kod Jagodine ostao bez vlasnice Marije Čajetinac

  • 6

Marija Čajetinac (33) poginula je u stravičnom sudaru koji se pre tri dana dogodio na auto-putu kod Jagodine, a njena porodica i prijatelji u najvećem bolu i tuzi imali su samo još jednu želju - da pronađu njenog vernog prijatelja, psa Žiku, koji je igrom slučaja preživeo sudar.

Pas Žika, koji je preživeo nesreću na auto-putu kod Jagodine, u kojem je poginula njegova vlasnica Marija, vratio se kući

Žika je sada kući, srećan što ponovo oseća dodir onih koje je poznavao. Dobri ljudi Jasminko i Vojkan omogućili su Žiki da dođe kući.

A on se odmah bacio na pod, uživajući u češkanju. Na momenat svi su zaboravili na tugu za Marijom koja cepa i najtvrđa srca. Sve dok Žika nije zacvileo i počeo da traži gazdaricu koju nikada više neće videti. Pronađen je uplašen, u šoku i unezveren.

Neizmerna sreća svih onih koji su se uputili u potragu za Žikom mešala se sa tugom za jednim ugašenim mladim životom. Na neki način, Mariji su sigurno ispunili poslednju želju, da njen verni pratilac, ako ostane bez nje u stravičnom tumbanju na auto-putu smrti, ne bude ostavljen i zaboravljen.

A Mariju će, sigurno, još dugo, dugo tražiti.

Jezivi prizori na autoputu kod Jagodine:

Zašto su psi plemenite životinje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadranka

    12. oktobar 2018 | 11:22

    Placem dok ovo citam.Moja sestra je imala macka,koji se nije odvajo od nje.Kada je otisla u inostranstvo danima je bolno cvileo.Posle tri meseca kada je dosla potrcala da ga pomazi,a on je bio toliko povredjen sto ga je stavila da nije hteo da dodje kod nje.Uginuo je toga dana kada se ponovo vratila u inostranstvo.

  • BASA

    12. oktobar 2018 | 10:23

    Najveci covekovi prijatelji su " Pas i Konj " !

  • Deska

    12. oktobar 2018 | 19:16

    Sto vise upoznajem ljude vise volim zivotinje! Posebno pse verniji su...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA