Ana (15) ubila majku, zapalila kuću, a onda joj posvetila morbidni status na Fejsbuku (FOTO)

- Ne znam da li možeš sada da me vidiš, ali ako možeš želim da ti kažem da si mi uvek bila najbolji prijatelj - napisala je Ana

  • 7
Foto: Facebook

Tinejdžerka je upucala majku u glavu, a onda zapalila porodičnu kuću u pokušaju da prikrije zločin, tvrdi policija iz Ilinoisa. Ana Š. (15) sačekala je da njena majka Pegi (53) dođe s posla, a onda je hicem iz revolvera ubila. Drugarica je pokušala da joj pomogne u prikrivanju zločina, a posle svega, 15-godišnjakinja je na Fejsbuku napisala status posvećen majci.

DEČAK (3) UBIO JEDNOGODIŠNJEG BRATA: Našao pištolj u kući pa ga upucao u glavu (VIDEO)

- Ne znam da li možeš sada da me vidiš, ali ako možeš, želim da ti kažem da si mi uvek bila najbolji prijatelj. Mnogo toga sam htela da ti kažem ili uradim s tobom. Nisam uvek bila najbolja ćerka i zbog toga mi je žao. Mama, volim te, želim da to znaš i da te nikada neću zaboraviti - napisala je tinejdžerka na Fejsbuku.

Prema rečima inspektora, Ana je svojoj majci rekla da preko lica stavi peškir, a nakon toga ju je upucala. Poslala je potom poruku prijateljici Rejčel kojoj je priznala zločin. Kako joj ona nije poverovala, Ana joj je poslala sliku ubijene majke da je uveri.

Rejčel je tada došla kod Ane kako bi joj pomogla u prikrivanju zločina. Očistile su krv, a telo premestile u sobu i pokrile ga čaršavima. Dan posle odlučile su da pobegnu. Zapalile su vatru u kući kako bi uništile sve dokaze, Ana je otišla kod oca, a Rejčel svojoj kući.

Vatru je brzo ugasio vatrogasac, koji nije bio na dužnosti, ali je prolazeći pored kuće video dim. Rejčel je zbog osećaja krivice kasnije sve ispričala majci. Po Anu je došla policija i ona je sve priznala.

Dve devojčice pojaviće se pred sudom početkom avgusta. Zasad nije poznato šta je Anu nateralo na ovakav čin.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA