Majka i dvoje dece poginuli u jezivom sudaru, otac gledao kako umiru: Očevici kažu da nikad nisu videli veću tragediju

Žena i deca nisu imali šanse da prežive

  • 1

Majka i njeno dvoje dece poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njihov automobil udario u kamion. Tragedija se dogodila u engleskom mestu Devon, a ispred njih u automobilu odvojeno je putovao suprug koji je gledao kako mu porodica gine.

Jana (14) je preživela sama šest dana u opasnoj sibirskoj šumi: Hrabra devojčica uspela je da izbegne divlje mačke i medvede (VIDEO)

Veruje se da je porodica putovala na odmor i oni najverovatnije nisu iz Devona. Kada je Hitna pomoć stigla, mogli su samo da konstatuju smrt.

Prema svedočenju policajaca sa lica mesta, to je najveća tragedija koju su ikad videli. Pretpostavlja se da je vozač kamiona iz, za sada nepoznatog razloga, prešao u traku automobila i došlo je do direktnog sudara.

Žena i dvoje dece nisu imali šanse.

Samo dan ranije, na istom putu dogodila se nesreća u kojoj su, takođe umalo stradali majka i dvoje dece. Oni su teško povređeni. Ovaj deo puta, inače, poznat je kao vrlo nebezbedan.

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA