≫ 

Mladić pronašao skrivene snimke i otkrio da mu stric nije umro u požaru: Istina je toliko jeziva da ga je potpuno slomila (FOTO)

"Bio je obučen u policijsku uniformu, a u rukama je držao lisice, dok se u pozadini se čula Vagnerova muzika"...

  • 1

Britanac Kristofer Murgatrojd slučajno je naišao na snimak ubistva svog strica za kojeg se pune četiri godine mislilo da je poginuo u slučajnom požaru. Međutim, snimak pronađen u skoro izgorelom računaru otkriva da je nesretni Peter Fasoli brutalno ubijen nakon sadomazohističkih seksualnih igrica.

Jovan je bio moj savršeni muškarac: Tek kad je umro, pozvala sam njegovu majku i saznala bolesnu i krvavu tajnu koju je skrivao

Mladi i znatiželjni Murgatrojd nije mogao da veruje kada je osposobio računar koji je skoro ceo izgoreo u požaru, a još se više začudio kada je pronašao folder sa snimkom ubistva svog strica. Čim je video gnusni snimak, otrčao je u policiju koja je odmah uhapsila izvesnog Džejsona Maršala. 

Cela priča počela je u januaru 2013. godine kada je 58-godišnji Fasoli upoznao Maršala (28) preko stranice za upoznavanje homoseksualaca.

Ubrzo su pokušali da dogovore seks u troje. Međutim, 6. januara Maršal je sam ušao u Fasolijevu kuću. Bio je obučen u policijsku uniformu, a u rukama je držao lisice, dok se u pozadini se čula Vagnerova muzika.

Tokom seksualne predigre, Maršal je svoju žrtvu skinuo do gole kože i odglumio da ga je uhapsio "pod optužbom da je špijun i haker koji je provalio vladine tajne dokumente". Posle je Fasolija, koji je na sebi nosio samo rukavice od lateksa, zavezao za stolicu i nožem mu zapretio da će ga ubiti ako mu ne da PIN-ove svojih kartica.

Usput mu je i ubrizgao nekakvu drogu "kako bi zaspao dok on operiše po bankomatima". Na snimku je vidljivo da je Fasoli počeo da urliče kako nema vazduha, ali to perverznog bandita nije zanimalo. Stavio mu je plastičnu kesu preko glave i čekao da se uguši. Posle je hladnokrvno zapalio stan kako bi izgledalo da je Fasoli poginuo u požaru, piše Miror.

Ceo snimak ubistva trajao je šest sati, a britanski mediji tvrde da su članovi porote s velikom nelagodom gledali šta se događalo u kućici u zapadnom Londonu.

Posle je otkriveno da je Maršal nesretniku ukrao 400 funti i da se s tim novcem počastio provodom u Rimu. Sada ga, kako stvari stoje, čeka dugotrajni provod u zatvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA